HC ARTEMIS

26/01/2019 - De competitiewedstrijden voor de 2e seizoenshelft zijn beschikbaar, zowel in de hockey app als in Twizzit. Leden kunnen in Twizzit de details vinden in de kalender van het team.

Naar gewoonte zijn de poules/tegenstanders/data definitief tot einde seizoen.
Het uur van de wedstrijd is enkel definitief voor het openingsweekend (16/2); alle andere zijn nog even indicatief. Zodra deze verder op het seizoen definitief worden volgt een nieuw bericht.

16/01/2019 - Op zaterdag 23 maart heten we jullie van harte welkom op ons sprankelend HC ARTEMIS Hockeybal.
Ook dit jaar zijn er voor het Diner en Dansfeest weer 2 formules beschikbaar: met of zonder business formule.

  • Diner en Dansfeest zonder businessformule: schrijf in aan €55 per persoon. U bent welkom vanaf 19u.
  • Diner en Dansfeest met businessformule: schrijf in aan €60 per persoon met reservatie van een volledige tafel van 6 personen, inclusief 2 gratis drankkaarten. U bent welkom vanaf 19u.


You're invited!

Meer info en inschrijven via de eventpagina.

 

13/01/2019 - It's time to hockey. Info op de eventpagina, klik op de flyer.

24/12/2018 - Heb je ons al op Instagram gevonden, en gevolgd ?

15/12/2018 - De club heeft er zijn eigen striphelden bij!

Vandaag in de regionale editie van de Gazet van Antwerpen, proficat U7 en team:

12/12/2018 - Op zaterdag 9 maart 2019 organiseert HC Artemis haar Start-to-Hockey.
Op deze start-to-hockey gebeuren er doorlopende initiaties en demonstraties hockey.

Start-to-hockey en Trimhockey zijn vormen van hockey die er op gericht zijn lichamelijk in goede conditie te blijven, zonder prestatiedruk en/of wedstrijdverplichting. Er bestaat geen leeftijdsbovengrens.
De trainingen van hockey bestaan uit een gedeelte opwarming/conditieopbouw, vervolgens technische oefeningen en tenslotte een wedstrijdje onder mekaar.

Voor Start-to-hockey heb je geen hockey-ervaring nodig.

Wel zijn scheenbeschermers en mondbeschermer verplicht (kan aangekocht worden in de club).

Kriebelt het bij jou ook een beetje om hieraan te beginnen: aarzel niet en kom mee proberen op 9 maart 2019. 
Deze start-to-hockey staat los van de gratis proeflessen die je sowieso kan volgen na elke schoolvakantie (mits voorafgaande registratie via deze link).

Wat: 

Wanneer? Zaterdag 9 Maart 2019
Uur: 13.00 – 16.00 uur
Plaats: Indoorhal Sport Vlaanderen Herentals
Wie:  Kinderen vanaf 4 tot 19 jaar ǀ Volwassenen vanaf 19 jaar
Wat: Doorlopend initiaties en demonstraties
Gratis gebruik hockeysticks
Drinks & Food

 
 Inschrijven kan nu reeds via deze link.

11/12/2018 - De VHL maakte vandaag bekend dat er een VHL5-divisie wordt opgericht.

Deze maand deelde de KBHB mee dat er nu 48.064 hockeyspelers zijn aangesloten verspreid over 94 hockeyclubs over het ganse land. Door de enorme stijging van de afgelopen jaren komen er ook steeds meer en meer teams bij die in competitie aantreden.
Daarom werd een bijkomende regionale divisie 5 in Vlaanderen gecreeërd, om alle teams een plaats te geven in de wedstrijdkalender. In deze divisie zullen in hoofdzaak die teams worden ingedeeld die nieuw instappen in competitie, of het moeilijk hadden in divisie 4.

21/11/2018 - Dat het een aangenaam drukke periode zou worden met veel informatie en communicatie hadden we al voorspeld. Dat onze club tot 2 keer toe in de Gazet van Antwerpen kwam deze week is een nieuwtje dat we met plezier ook nog willen delen.
De aanleiding voor het eerste artikel is het behalen van de eerste plaats in de competitiereeks van onze meisjes U16 en U19. Beide teams hebben een bijzonder opmerkelijke vooruitgang geboekt in technisch en tactisch niveau tijdens de afgelopen maanden met fraaie resultaten tot gevolg. In het tweede artikel wordt HC Artemis zelfs de "Vereniging van de week" genoemd. Dus haast je langzaam naar de krantenwinkel om het volledige artikel te lezen! 

We merken trouwens een zeer aangename en positieve evolutie bij alle teams van HC Artemis, dankzij uiteraard het talent en spelplezier van de spelers, en de gezamenlijke inspanningen van trainers, coaches, technisch en sportief bestuur. Proficiat iedereen, let's continue to enjoy hockey!

  

15/11/2018 - Ben je 15 jaar of ouder, en word je graag assistent trainer bij HC Artemis, lees de inhoudelijke info via deze link. En kijk alvast eens op YouTube naar het wervende filmpje daarover!

Partners Club van 100
Wedstrijdlocatie

Adres thuiswedstrijden HC Artemis: VTC De Mixx, Asbroek 1H, 2230 Herselt, https://goo.gl/maps/WG79nfJ2oMG2. Zie steeds Hockey Belgium App voor laatste info.
Parkeren doe je op de daartoe voorziene parkeerplaatsen, niet op of langs de weg naast het kunstgrasterrein.

Gefeliciteerd!
24/01
Wout Pauwels
26/01
Yana T'Seyen
27/01
Laly Vanuxem
29/01
Charlotte Somers
29/01
Lotte Moons
31/01
Nette Peeters
Evenementen

© 2019, website powered by Twizzit.com