HC ARTEMIS

20/08/2019 - HC Artemis werkt met platform “Twizzit” om het ledenbeheer in goeie banen te leiden, facturaties uit te voeren, berichten te sturen, teams samen te stellen, kalenders op te maken, website te onderhouden, en nog zo veel meer. Het is een uitgebreid programma waar ook leden toegang toe hebben.

Elk lid ontvangt bij inschrijving een persoonlijke login waarmee hij/zij de toegang tot Twizzit kan activeren. Maar omdat een eerste gebruik soms overweldigend kan zijn hebben we 4 concrete tips:

  • TIP1: Twizzit heeft een mooie support pagina, waarin heel wat vragen beantwoord worden. Check zeker de pagina http://support.twizzit.com/article/twizzit-instellen-als-gebruiker/ indien je moeilijkheden ondervindt bij het inloggen, berichten ontvangen, of te wisselen tussen de accounts van je verschillende kinderen.
  • TIP2: SPAM ? Berichten die de club verstuurt aan leden worden verzonden vanuit een postbus die "noreply@twizzit.com" heet. Dit heeft het nadeel dat deze berichten soms bij de ontvanger als "SPAM" worden aanzien. Dit kan je voor oplossen door mailberichten afkomstig van "twizzit.com" als veilig te beschouwen. Raadpleeg de help-functie van je programma hoe je dat kan doen.
  • TIP3: stuur geen vraag of antwoord aan "noreply@twizzit.com", want deze komen op de club niet toe. Gebruik het gewone info@hcartemis.be daartoe.
  • TIP4: wist je dat je zelf kan bepalen of je berichten van de club ontvangt op alle emailadressen die in je account zitten, of slechts op 1 specifiek adres? In de linkernavigatiebalk op de website, of onder de funtie "MEER" (de drie streepjes) in de app, kan je naar "Persoonlijke voorkeuren" gaan: daar kan je aanduiden op welke adressen je berichten wenst te ontvangen. Handig, niet?

Een gratis tip erbij: vraag je teamgenoot om te helpen als het even niet lukt, hockey is een ploegsport ;-)!

19/08/2019 - Vanaf vandaag starten de wekelijkse trainingen seizoen 2019-20 opnieuw. Er zijn trainingen op maandag, woensdag en vrijdag, exacte details per leeftijds- of activiteitengroep te vinden op de trainingspagina (sportief > trainingen).

Tijdens de week van 26/8 zijn er geen trainingen, owv de talrijke aanwezigheid van spelers op het zomerkamp. Enkel de trainingen van de recreatieven op woensdag 28/8 gaan wel gewoon door.
Tijdens deze (week van 19/8) en volgende (week van 26/8) zijn er nog geen volwassenentraingen. Info aan betrokkenen leden volgt via mail.

Vanaf deze week woensdag, 21/8, is er ook opnieuw de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een proefles! Wil je proeven van hockey, vul dan dit formulier in, en kom langs op Sport Vlaanderen, op woensdag om 17.30u.

 

14/8/2019 - De KBHB heeft vandaag de competitiekalender voor de eerste seizoenshelft online geplaatst. De ingeplande wedstrijden kan je vinden in de Hockey App.

De club zal nu eerstdaags ook binnen Twizzit deze koppeling maken, en de agenda’s per team actualiseren.

05/08/2019 - Op woensdag 7 augustus zal het programma Twizzit een grote update ondergaan.
Zowel de Twizzit-app als de toegang via computer zal er helemaal nieuw en anders gaan uitzien.

Met de update willen de ontwikkelaars van Twizzit het programma nog toegankelijker maken voor de leden, ouders en supporters.
Hopelijk valt het design ook bij jouw in de smaak.

Wat hoef je hiervoor te doen? Helemaal niets, zowel de app als het computerprogramma worden automatisch bijgewerkt via deze update.

22/07/2019 - WIN 2 TICKETS VOOR EK HOCKEY!
Wedstrijd Engeland-België Red Lions – zo 18/08 - 18:00u!

Wil ook jij het EK HOCKEY beleven tijdens de match van ENGELAND vs BELGIË, RED LIONS op 18 augustus 2019 op de Wilrijkse Pleinen? Inclusief VIP formule met gratis hapje en drankje en busvervoer?
1. Like onze FB-pagina, https://www.facebook.com/hcartemis 
2. Like en share de post mbt de te winnen tickets
3. Tag de persoon die je zal meenemen naar de Wedstrijd Engeland-België Red Lions op zondag 18/08/2019.
De winnaar - ad random uit de loting getrokken - wordt beloond met 2 gratis EK HOCKEY-tickets.

De winnaar wordt bekendgemaakt op deze Facebookpagina van HC ARTEMIS. Tickets af te halen op het Artemis Street Hockey Festival op 17/08, Grote Markt Herentals (13.00-23.00u). 
De wedstrijd loopt tot 14 augustus 2019. 
Wedstrijdreglement op eenvoudig verzoek te bekomen via info@hcartemis.be 

22/07/2019 - Tijdens het Hockeykamp van HC ARTEMIS in de week van 26 augustus 2019 organiseren wij voor keepers en alle andere spelers die eens willen ervaren wat het is om ‘goalie’ te zijn, een keepersClinic (Enkel leden). De Clinics zijn beperkt tot maximum 4 deelnemers per Clinic.

Wanneer? Donderdag 29/08/2019 (tijdens het hockeykamp). Er worden 3 Clinics georganiseerd. De jongste spelers zullen in de eerste Clinic zitten en we eindigen in Clinic 3 met de oudste spelers. De Clinics duren 1u30min en starten op het uur zoals hierna aangegeven.
Clinic 1: 9u00-10u30; Clinic 2: 11u – 12u30; Clinic 3: 13u – 14u30     

Waar? De Mixx, Asbroek 1, te 2230 Herselt.

Prijs? Voor de deelnemers aan het hockeykamp zit dit in de prijs van het hockeykamp inbegrepen. Ben je niet ingeschreven voor het hockeykamp, maar wil je toch deelnemen aan de Keepersclinic, dat kan! De inschrijving kost dan 25€. De plaatsen zijn beperkt en worden toegekend aan diegene die eerst inschrijven. Wees er dus snel bij.

Praktisch? HC Artemis zorgt voor de keepersuitrusting voor de deelnemers. De keepers dienen wel zelf een hun hockeystick mee te nemen.                             

Inschrijven? via deze link.

PS – REMINDER voor aanstaande clubactiviteiten:

09-06-2019 - Reminder: verplichting van het theoretische examen voor alle spelers die uitkomen in de U16 en U19 vanaf volgend seizoen.
Alle spelers geboren in 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 en 2005 moeten vóór de start van de competitie 2019-20 het theoretische examen succesvol afleggen om te mogen aantreden in competitie.
In een volgende fase (in de loop van het volgende seizoen) zullen alle U16 spelers en de 2e jaars U14 spelers het examen moeten afleggen.
Deze verplichting wordt opgelegd door de VHL/KBHB.

Informeer je als lid tijdig bij het sportsecretariaat om toegang te verkrijgen tot het e-learning lespakket.

8/6/2019 - It's time to Summer BBQ!

Vorige zomer sloten we de zomerstage af met een smakelijke BBQ onder stralende hemel. Dat gaan we opnieuw herhalen. Hou dus alvast 30/8 vrij in de agenda. Inschrijven kan nu via DEZE LINK.

Partners Club van 100
Wedstrijdlocatie

Adres thuiswedstrijden HC Artemis: VTC De Mixx, Asbroek 1H, 2230 Herselt, https://goo.gl/maps/WG79nfJ2oMG2. Zie steeds Hockey Belgium App voor laatste info.
Parkeren doe je op de daartoe voorziene parkeerplaatsen, niet op of langs de weg naast het kunstgrasterrein.

Thuiswedstrijden van 17/09/19 worden georganiseerd op Wilrijkse Pleinen.

Gefeliciteerd!
25/08
Wout Van Reet
25/08
William Tresignie
Trainingen

Max. 10 regels - voor volledige agenda zie: sportief>kalender. Leden gebruiken best Twizzit voor agenda op maat.

Evenementen
RSS news

© 2019, website powered by Twizzit.com