06/02/2019 - Leden die hun gegevens aanpassen in de HockeyApp van de KBHB dienen de aanpassingen ook in Twizzit te doen! Maar we raden eerder de omgekeerde richting aan.

HC Artemis gebruikt als platform voor beheer en communicatie Twizzit (website + app). Leden kunnen hier een aantal gegevens zelf aanpassen binnen hun account (o.m. foto, adres, telefoon). Sommige gebruikers, zoals trainers en managers, hebben zelfs nog bijkomende rechten binnen het team waartoe ze behoren.
Alle communicatie van de club vertrekt vanuit de gegevens die in Twizzit worden bewaard.

Sinds de lancering van de HockeyApp van de KBHB kunnen gebruikers ook in deze App hun administratieve gegevens aanpassen. Maar we raden dit ten zeerste af, aangezien deze wijzigingen niet worden gecommuniceerd aan de club, en niet worden gesynchroniseerd naar Twizzit. De club is daarvan m.a.w. niet van op de hoogte.

De omgekeerde richting is wel de juiste: zijn er gegevens te wijzigen, doe dit in Twizzit, dan is de club up-to-date, en wordt zelfs de HockeyApp automatisch aangepast!
Wie gegevens in de HockeyApp aanpast, en niet in Twizzit, riskeert de clubcommunicatie te missen.

Tip1: je mag elke administratieve wijziging ook altijd via mail doorgeven aan het secretariaat via info@hcartemis.be
Tip2: heb je geen toegang (meer) tot Twizzit, of lukt het niet zo goed om ermee te werken, contacteer ook dan gerust het secretariaat.