HC ARTEMIS

De KBHB laat weten dat de uren van de competitie momenteel definitief zijn tot en met 16/10. Alle agenda's van de teams, inclusief eventuele aanpassingen, zijn conform bijgewerkt.

Bij de intrede in competitie hebben we van een aantal ploegen al fraaie foto's en filmpjes gemaakt, en zelfs toegezonden gekregen. Fantastisch!Indien er nog ouders en/of spelers zijn die hun foto's met ons willen delen, graag bezorgen op info@hcartemis.be, of zelf opladen in Twizzit bij het team, onder de tab MEDIA. Zeker doen!

Zelf hebben we er van de eerste onderlinge wedstrijd van de U16G al op de site opgenomen (media).

Vanaf 11 september zal de wekelijkse training op maandagavond voor de U10-U19 doorgaan op het kunstgrasveld van VC Herentals, Herenthoutseweg 118 te Herentals.
Ouders die de spelers met de auto brengen kunnen door de hoofdpoort rijden tot aan de cafetaria. Je kan ook daar parkeren gedurende de duur van de training. De cafetaria zal bovendien voor ons geopend zijn tijdens de training (helaas niet voor de spelers van toepassing ;-)).
De trainingslocatie is ook aangepast op de agenda's van de site en de teams.

De trainingslocatie op woensdag blijft ongewijzigd: Sport Vlaanderen.

Locatie: https://goo.gl/maps/A48PP91dQPC2

In verband met de wedstrijdkalender is het nuttig om te melden dat:

  • de wedstrijddagen ineens zijn vastgelegd tot het einde van de eerste seizoenshelft,
  • inclusief de tegenpartij,
  • maar dat de uren pas definitief zijn van zodra de KBHB daarover communiceert.


De KBHB meldde ons op 31/08 dat de uurschema's in de kalender definitief zijn t/m 2/10.

Alle wijzigingen worden automatisch verwerkt in de agenda's van de wedstrijdteams.

Tip: Wie dat wil kan de team-agenda ook automatisch synchroniseren met de agenda van het eigen mobiel apparaat (gsm/tablet); inclusief notificaties bij wijzigingen. Of je gebruikt de Twizzit App, die altijd actueel is.

Vandaag krijgen alle leden een mail toegestuurd waarmee ze hun persoonlijke toegang tot Twizzit kunnen instellen.
Twizzit is het programma dat HC Artemis gebruikt om te communiceren binnen de teams, met de leden onderling, waar de agenda van het team is opgenomen, je de aan/afwezigheden kan noteren, facturen (betaald/openstaand) kan bekijken, en zoveel meer.
Binnen je eigen persoonlijke fiche kan je zelf adres-, email- en telefoongegevens aanpassen. Zorg er mee voor dat je steeds onze informatie krijgt op het juiste adres! Wijzig je profielfoto, of voeg er één toe.

Wie dat wil kan ook de agenda van het team syncroniseren met zijn/haar eigen elektronische agenda op een mobiel toestel.

Twizzit is toegankelijk:
- via de website (rechtsboven)
- via de app 'twizzit', te vinden in de App Store en Play Store

Familie, vrienden, buren of kennissen, … er zijn vast mensen in je omgeving die alweer verlekkerd zijn op de veelgeprezen Mattentaarten met Echte Matten van de Vlaamse Ardennen, geproduceerd door een bakker aldaar.
Daarom verkopen (en kopen) de leden van HC Artemis, na een geslaagde eerste editie vorig jaar, ook nu weer de beste mattentaarten die er zijn!

Het doel, de werkwijze en het allerbelangrijkste - het bestelformulier - vind je op onze evenementpagina.

Bestel uiterlijk tegen dinsdag 19 september 2017.
Wie een bestelling doorgeeft ontvangt bovendien, na ontvangst van betaling, een actiebon van Vinhmm!

Van harte dank, veel succes met de verkoop en … smakelijk!

Mattentaart, een heerlijk tussendoortje, dessert, vieruurtje, of lekker bij de koffie…!

Geïnteresseerde sportievelingen kunnen, vooraleer definitief te beslissen, max. 2 proeflessen volgen. Vanaf de 3e training is een aansluiting verplicht.
De proeflessen starten vanaf woensdag 6 september.
Let wel: je kan enkel deelnemen aan een proefles indien je hiervoor VOORAFGAAND geregistreerd bent. Zonder registratie ben je niet verzekerd.

Na de registratie krijg je vanuit de club verdere praktische info toegestuurd.

Inschrijven voor een proefles kan via het invulformulier op onze site.
Deze lessen worden georganiseerd na elke schoolvakantie, echter niet doorheen het volledig jaar.

Beste hockeyspeler en –ouder,

De Vlaamse Hockeyliga deelt mee dat vanaf 1 september 2017 alle Vlaamse competitieploegen vanaf U14 verplicht moeten spelen met een rugnummer.
Om aan die dringende vraag te voldoen werkten we binnen HC Artemis een procedure uit die per e-mail gecommuniceerd werd aan de ploegen ≥ U14.

Deze verplichting geldt niet voor de competitieploegen onder de U14 (dus U8B, U8G1+2 en U12G van HC Artemis).
De club kijkt op een later moment of de werkwijze ook wordt doorgetrokken naar de spelers onder de minimumleeftijd.  Tot zolang vragen we om geen enkele bijkomende bedrukking op eigen initiatief aan te brengen op de wedstrijdtenues.

We komen op een later moment graag terug op dit onderwerp met meer informatie.

De zomervakantie loopt op zijn einde. We hopen dat je hebt kunnen genieten van een deugddoende vakantie (of nog kan genieten). Tijd om onze online en sportieve activiteiten te hervatten.
Alle leden die in competitie instappen hebben vanavond van de club een mail gekregen met de ploegsamenstelling en de wedstrijdkalender. Evenals de data van de trainingen en de informatiesessies die we houden om alle praktische informatie mee te delen.

Al deze informatie wordt de volgende dagen ook per item opgenomen en geïntegreerd in de website. De leden krijgen binnen enkele dagen bovendien een gepersonaliseerde login om de teamgebonden info te consulteren (meer info volgt).

Eén belangrijke opmerking: op dit ogenblik (16/08/2017) vermeldt de kalender van de KBHB/VHL (die op onze website automatisch geïntegreerd wordt) dat we onze thuiswedstrijden op de Vorselaarsebaan te Herentals houden. Dit is fout: onze thuiswedstrijden gaan allen door op VTC De Mixx, Asbroek 1H te 2230 Herselt. De KBHB/VHL is op de hoogte en past de officiële info zo spoedig mogelijk aan (noot nadien: wijzigig is gebeurd, zowel in Dimasports als koppeling met Twizzit, sinds 19/08/2017).

HC Artemis sloot zijn eerste werkingsjaar op de meest leuke manier af: met een ontspannen namiddag vol spel en plezier, en met de lancering van het gloednieuwe clubtenue. We kunnen het niet beter zeggen dan met de beelden die je kan vinden op onze media folder. Allen daarheen!

Partners Club van 100
Wedstrijdlocatie

Adres thuiswedstrijden HC Artemis: VTC De Mixx, Asbroek 1H, 2230 Herselt, https://goo.gl/maps/WG79nfJ2oMG2. Zie steeds Hockey Belgium App voor laatste info.
Parkeren doe je op de daartoe voorziene parkeerplaatsen, niet op of langs de weg naast het kunstgrasterrein.

Gefeliciteerd!
14/10
Josse Pauwels
Evenementen
RSS news

© 2019, website powered by Twizzit.com