HC ARTEMIS

De meest sportieve en gezonde wensen voor 2018 hebben we je reeds overgemaakt. Tijd om opnieuw vooruit te kijken, en enkele nuttige data in de agenda te schrijven. De websitekalender is al aangepast. Een overzicht in bijlage. De leden krijgen deze PDF ook via e-mail toegezonden.
Allen daarheen!

Na de succesvolle start van haar jeugdwerking in 2016 start HC Artemis vanaf 5 februari 2018 met Hockey4Adults, recreatief hockey voor volwassenen.

Ben je ook begeesterd door de hockeysport, kom naar de gratis initiatielessen op 5 en 12 februari 2018, van 21.00  tot 22.00u, op het kunstgrasveld van VC Herentals, Herenthoutseweg 118, 2200 Herentals.

Sportieve kledij en sportschoenen is voldoende, wij zorgen voor de rest.

Meer info via info@hcartemis.be.

Zie ook onze folder via "Lees meer"...

Bericht aan alle ouders en hockeyspelers,

Graag nodigen we je uit uit een informatievergadering die doorgaat:

  • op 12 januari 2018, om 19u,
  • in de Aula van Sport Vlaanderen.


Je verneemt info over: competitiewedstrijden in 2de seizoenshelft, ploegsamenstellingen van teams, indeling van trainingsgroepen, jeugdwerking, ontwikkeling ivm infrastructuur.

Alle details vinden de leden in de mailbox, en ook in de PDF via deze link.

Graag vooraf melden indien je aanwezig kan zijn.

Met sportieve groeten,
Bestuur HC ARTEMIS vzw

De 2e editie van de Indoor Hockey day for To Walk Again bracht maar liefst 2.250€ op voor het goede doel!
Een volledige fotoreportage van de dag is te vinden onder de media tab.

Leden die graag een digitaal exemplaar van hun eigen foto wensen (op een hogere resolatie), graag een mail aan het secretariaat.

Lees ook zeker de Gazet van Antwerpen op 29/11 voor een verslag van de aanwezige pers.

Voor wie het nog niet gemerkt had: de HC Artemis webshop staat online. Je vindt deze door te klikken op deze link.

Via deze pagina kunnen de leden en sympathisanten van HC Artemis clubgebonden sportkledij kopen. Uiteraard de wedstrijdtenues (verplicht te dragen tijdens wedstrijden), maar ook een trainingsvest, trainingsbroek, regenvest, regenbroek, extra t)shirt, shirt/skort, kousen, en stickzak zijn er te bestellen. Bestellen doe je zoals bij elke webwinkel: je kiest de artikelen naar keuze, en voegt ze toe aan de winkelmand.

Bij een eerste bestelling maak je eenmalig een eigen account aan. Dit kan via de knop “Mijn account” rechtsboven dit scherm. Nadien kan je met deze account opnieuw inloggen. Alle kledij is van het merk REECE Australia (muv de wedstrijdshirt). Aangezien het clubkledij betreft is elk stuk ook afgewerkt met het logo van de club (muv de kousen). De bedrukking is in de prijs inbegrepen. De normale/verwachte levertijd is +/- 5-7 werkdagen op voorwaarde dat het item in voorraad is.

 

Vanaf 12/11 staan de inschrijvingen voor de indoor trainingen online op de site. De trainingen zijn facultatief, maar wel warm aanbevolen. Inschrijven kan via deze link.

Neem deel aan de 2e editie van de Indoor Hockey Day, een initiatief van HC ARTEMIS Herentals vzw,

ten voordele van To Walk Again vzw (Warmste Week van StuBru).

 

 Schrijf je nu in!

Op zaterdag 25 november 2017, kan je deelnemen aan de Indoor Hockey Day van HC ARTEMIS Herentals!
Dan vindt immers de 2e editie van de indoorhockey plaats waarbij je in een team de hockeysport zal ontdekken, en dit in het kader van de Warmste Week van StuBru!

Met je deelname kan je al hockeyend samen plezier beleven, aan teambuilding doen of je bedrijf in de picture zetten terwijl je een steentje bijdraagt aan het goede doel. Samen met To Walk Again, de stichting van Marc Herremans, willen we ons inzetten om de levenskwaliteit van mensen met een fysieke beperking te verbeteren. ‘Spirit tot heling’ is daarbij ons motto!

Na afloop heb je tijdens de Winterbarbecue de gelegenheid om samen na te babbelen en samen met HC ARTEMIS te netwerken onder het genot van een heerlijke maaltijd en een drankje!

Lees meer..>

Een paar spectaculaire projecten worden deze dagen uitgerold bij HC Artemis: vandaag startten de U12 Girls met een extra serie tactische trainingen op #VTCDeMixx onder een stralende zon. Ze werden geruggesteund door een dreamteam van familie en trainers.
Binnenkort …. info over de Workshop Keeperstraining, de opstarttraining voor volwassenen, de webshop met bijkomende clubkledij, de Indoor Hockey Day, en nog veel meer.
We’ll keep you posted.

De club ontvangt regelmatig - dat is het goede nieuws - registraties ivm deelname aan proeflessen. Er is duidelijk een grote interesse om van de hockeysport te proeven. De meeste blijven trouwens ook nadien lid van de club. Mooi zo!

Echter, helaas, en oeps. Proeflessen worden enkel de eerste twee trainingen aansluitend op elke schoolvakantie georganiseerd. Dus niet doorheen het hele jaar.
Wie zich registreert voor een proefles wordt hiervan verwittigd; de namen worden bijgehouden op een wachtlijst; en er volgt een communicatie met praktische afspraken de week voordat de lessen effectief doorgaan.

Deelname aan een proefles is enkel mogelijk nadat je vooraf geregistreerd bent. Dus wie zich aanbiedt op de training zonder registratie zal helaas niet kunnen deelnemen. De club moet zich enerzijds kunnen organiseren op de initiatie (sticks en trainers voorzien); anderzijds is een niet-geregistreerde ook een niet-verzekerde!

De KBHB laat weten dat de uren van de competitie definitief zijn tot en met 25/12 (maw einde outdoor seizoen, en deel van indoor seizoen - dat laatste is niet van toepassing voor HC Artemis). Alle agenda's van de teams, inclusief eventuele aanpassingen, zijn conform bijgewerkt.

Een overzicht van de data + uren zijn opgenomen onder de tab "MEDIA > Competitie - data en uren" binnen Twizzit (enkel toegankelijk voor ingelogde gebruikers)

8/10/2017

Partners Club van 100
Wedstrijdlocatie

Adres thuiswedstrijden HC Artemis: VTC De Mixx, Asbroek 1H, 2230 Herselt, https://goo.gl/maps/WG79nfJ2oMG2. Zie steeds Hockey Belgium App voor laatste info.
Parkeren doe je op de daartoe voorziene parkeerplaatsen, niet op of langs de weg naast het kunstgrasterrein.

Gefeliciteerd!
03/03
Gie Schaeken
06/03
Marie Heylen
07/03
Rie Büscher
Evenementen

© 2019, website powered by Twizzit.com