30/03/2019 - Tijdens de week van 1 april gaan de trainingen door op maandag, woensdag en vrijdag op de normaal voorziene momenten.

Op 6 april begint de Paasvakantie en dan zijn er geen trainingen, en ook geen wedstrijden. Eerstvolgende training in de week van 22 april, eerstvolgende wedstrijd op 27 april.

Raadpleeg de kalender op de site of Twizzit mocht je het niet zeker meer weten.
PS: gebruik de vakantieperiode om je conditie op peil te houden ;-)!
PS2: er zijn nog een beperkt aantal plaatsen voor de paasstage van 15+16+17 april. Inschrijven via https://hockeykampen.com/categorie/hockeykamp/hockeykamp-artemis/overview/.

13/03/2019 - Rekening houdend met de staat van het veld (tengevolge weersomstandigheden) zal de training van vandaag NIET doorgaan.

14/02/2019 - Jouw Paasvakantie wordt alleen maar leuker met Nationale Sportkampen! HC Artemis organiseert de paasstage 2019 in samenwerking met deze Nederlandse specialisten, die al meer dan 15 jaar ervaring hebben met unieke hockeykampen. Doe mee aan de geweldige 3-daagse tophockeystage op HC Artemis. Hier beleef je van 15 t/m 17 april 2019 de ideale combinatie tussen tophockey en plezier met een uitgebreid hockeyprogramma en de tofste begeleiding!
Wil jij ook zo graag tijdens jouw vrije dagen nog even volle bak hockeyen bij HC Artemis? Of wil jij als beste de Paasvakantie uitkomen en goed beginnen aan het laatste stukje van het seizoen? Reserveer nu jouw plekje op de Tophockeystage.
Doe het snel, leden van HC Artemis hebben een voorinschrijfrecht van 2 weken.

21/02/2019- Toevoeging

  • De inschrijvingsmodule voorziet de mogelijkheid om een bijkomende 'arbeidsongevallenverzekering' af te sluiten. De leden van HC Artemis zijn reeds verzekerd voor hockeyactiviteiten via de club/Liga, en hoeven deze optie niet te nemen.
  • De inschrijvingsmodule voorziet een optie om kledij van de Nationale Sportkampen te kopen. De organisatie is uiteraard een commerciële entiteit die hieraan een centje wil (en mag) verdienen. Dit is geen clubinitiatief, en het staat de leden vrij om daarop in te gaan. Zorg er misschien wel voor dat je je eerst voorziet van de clubkledij van HC Artemis ;-).


Alle info en mogelijkheid tot inschrijving via: https://hockeykampen.com/categorie/hockeykamp/hockeykamp-artemis/overview/.

06/02/2019 - Leden die hun gegevens aanpassen in de HockeyApp van de KBHB dienen de aanpassingen ook in Twizzit te doen! Maar we raden eerder de omgekeerde richting aan.

HC Artemis gebruikt als platform voor beheer en communicatie Twizzit (website + app). Leden kunnen hier een aantal gegevens zelf aanpassen binnen hun account (o.m. foto, adres, telefoon). Sommige gebruikers, zoals trainers en managers, hebben zelfs nog bijkomende rechten binnen het team waartoe ze behoren.
Alle communicatie van de club vertrekt vanuit de gegevens die in Twizzit worden bewaard.

Sinds de lancering van de HockeyApp van de KBHB kunnen gebruikers ook in deze App hun administratieve gegevens aanpassen. Maar we raden dit ten zeerste af, aangezien deze wijzigingen niet worden gecommuniceerd aan de club, en niet worden gesynchroniseerd naar Twizzit. De club is daarvan m.a.w. niet van op de hoogte.

De omgekeerde richting is wel de juiste: zijn er gegevens te wijzigen, doe dit in Twizzit, dan is de club up-to-date, en wordt zelfs de HockeyApp automatisch aangepast!
Wie gegevens in de HockeyApp aanpast, en niet in Twizzit, riskeert de clubcommunicatie te missen.

Tip1: je mag elke administratieve wijziging ook altijd via mail doorgeven aan het secretariaat via info@hcartemis.be
Tip2: heb je geen toegang (meer) tot Twizzit, of lukt het niet zo goed om ermee te werken, contacteer ook dan gerust het secretariaat.

30/01/2019 - De uren van alle wedstrijden zijn vastgelegd tot en met maandag 11 maart 2019.
Clubs/teams kunnen enkel nog in onderling overleg uren wijzigen.

Update 02/02/2019 - Def t/m 15/04/2019!

26/01/2019 - De competitiewedstrijden voor de 2e seizoenshelft zijn beschikbaar, zowel in de hockey app als in Twizzit. Leden kunnen in Twizzit de details vinden in de kalender van het team.

Naar gewoonte zijn de poules/tegenstanders/data definitief tot einde seizoen.
Het uur van de wedstrijd is enkel definitief voor het openingsweekend (16/2); alle andere zijn nog even indicatief. Zodra deze verder op het seizoen definitief worden volgt een nieuw bericht.

16/01/2019 - Op zaterdag 23 maart heten we jullie van harte welkom op ons sprankelend HC ARTEMIS Hockeybal.
Ook dit jaar zijn er voor het Diner en Dansfeest weer 2 formules beschikbaar: met of zonder business formule.

  • Diner en Dansfeest zonder businessformule: schrijf in aan €55 per persoon. U bent welkom vanaf 19u.
  • Diner en Dansfeest met businessformule: schrijf in aan €60 per persoon met reservatie van een volledige tafel van 6 personen, inclusief 2 gratis drankkaarten. U bent welkom vanaf 19u.


You're invited!

Meer info en inschrijven via de eventpagina.

 

13/01/2019 - It's time to hockey. Info op de eventpagina, klik op de flyer.

24/12/2018 - Heb je ons al op Instagram gevonden, en gevolgd ?

Partners Club van 100
Wedstrijdlocatie

NIEUW: adres thuiswedstrijden ARTE: Herenthoutseweg 118, 2200 Herentals.

Evenementen

© 2019, website powered by Twizzit.com