HC ARTEMIS

13/03/2019 - Rekening houdend met de staat van het veld (tengevolge weersomstandigheden) zal de training van vandaag NIET doorgaan.

14/02/2019 - Jouw Paasvakantie wordt alleen maar leuker met Nationale Sportkampen! HC Artemis organiseert de paasstage 2019 in samenwerking met deze Nederlandse specialisten, die al meer dan 15 jaar ervaring hebben met unieke hockeykampen. Doe mee aan de geweldige 3-daagse tophockeystage op HC Artemis. Hier beleef je van 15 t/m 17 april 2019 de ideale combinatie tussen tophockey en plezier met een uitgebreid hockeyprogramma en de tofste begeleiding!
Wil jij ook zo graag tijdens jouw vrije dagen nog even volle bak hockeyen bij HC Artemis? Of wil jij als beste de Paasvakantie uitkomen en goed beginnen aan het laatste stukje van het seizoen? Reserveer nu jouw plekje op de Tophockeystage.
Doe het snel, leden van HC Artemis hebben een voorinschrijfrecht van 2 weken.

21/02/2019- Toevoeging

  • De inschrijvingsmodule voorziet de mogelijkheid om een bijkomende 'arbeidsongevallenverzekering' af te sluiten. De leden van HC Artemis zijn reeds verzekerd voor hockeyactiviteiten via de club/Liga, en hoeven deze optie niet te nemen.
  • De inschrijvingsmodule voorziet een optie om kledij van de Nationale Sportkampen te kopen. De organisatie is uiteraard een commerciële entiteit die hieraan een centje wil (en mag) verdienen. Dit is geen clubinitiatief, en het staat de leden vrij om daarop in te gaan. Zorg er misschien wel voor dat je je eerst voorziet van de clubkledij van HC Artemis ;-).


Alle info en mogelijkheid tot inschrijving via: https://hockeykampen.com/categorie/hockeykamp/hockeykamp-artemis/overview/.

06/02/2019 - Leden die hun gegevens aanpassen in de HockeyApp van de KBHB dienen de aanpassingen ook in Twizzit te doen! Maar we raden eerder de omgekeerde richting aan.

HC Artemis gebruikt als platform voor beheer en communicatie Twizzit (website + app). Leden kunnen hier een aantal gegevens zelf aanpassen binnen hun account (o.m. foto, adres, telefoon). Sommige gebruikers, zoals trainers en managers, hebben zelfs nog bijkomende rechten binnen het team waartoe ze behoren.
Alle communicatie van de club vertrekt vanuit de gegevens die in Twizzit worden bewaard.

Sinds de lancering van de HockeyApp van de KBHB kunnen gebruikers ook in deze App hun administratieve gegevens aanpassen. Maar we raden dit ten zeerste af, aangezien deze wijzigingen niet worden gecommuniceerd aan de club, en niet worden gesynchroniseerd naar Twizzit. De club is daarvan m.a.w. niet van op de hoogte.

De omgekeerde richting is wel de juiste: zijn er gegevens te wijzigen, doe dit in Twizzit, dan is de club up-to-date, en wordt zelfs de HockeyApp automatisch aangepast!
Wie gegevens in de HockeyApp aanpast, en niet in Twizzit, riskeert de clubcommunicatie te missen.

Tip1: je mag elke administratieve wijziging ook altijd via mail doorgeven aan het secretariaat via info@hcartemis.be
Tip2: heb je geen toegang (meer) tot Twizzit, of lukt het niet zo goed om ermee te werken, contacteer ook dan gerust het secretariaat.

30/01/2019 - De uren van alle wedstrijden zijn vastgelegd tot en met maandag 11 maart 2019.
Clubs/teams kunnen enkel nog in onderling overleg uren wijzigen.

Update 02/02/2019 - Def t/m 15/04/2019!

26/01/2019 - De competitiewedstrijden voor de 2e seizoenshelft zijn beschikbaar, zowel in de hockey app als in Twizzit. Leden kunnen in Twizzit de details vinden in de kalender van het team.

Naar gewoonte zijn de poules/tegenstanders/data definitief tot einde seizoen.
Het uur van de wedstrijd is enkel definitief voor het openingsweekend (16/2); alle andere zijn nog even indicatief. Zodra deze verder op het seizoen definitief worden volgt een nieuw bericht.

16/01/2019 - Op zaterdag 23 maart heten we jullie van harte welkom op ons sprankelend HC ARTEMIS Hockeybal.
Ook dit jaar zijn er voor het Diner en Dansfeest weer 2 formules beschikbaar: met of zonder business formule.

  • Diner en Dansfeest zonder businessformule: schrijf in aan €55 per persoon. U bent welkom vanaf 19u.
  • Diner en Dansfeest met businessformule: schrijf in aan €60 per persoon met reservatie van een volledige tafel van 6 personen, inclusief 2 gratis drankkaarten. U bent welkom vanaf 19u.


You're invited!

Meer info en inschrijven via de eventpagina.

 

13/01/2019 - It's time to hockey. Info op de eventpagina, klik op de flyer.

24/12/2018 - Heb je ons al op Instagram gevonden, en gevolgd ?

15/12/2018 - De club heeft er zijn eigen striphelden bij!

Vandaag in de regionale editie van de Gazet van Antwerpen, proficat U7 en team:

Webshop

De webshop van de club is online. Klik HIER om clubgebonden kledij te bestellen.

Partners Club van 100
Wedstrijdlocatie

Alle thuiswedstrijden van HC Artemis worden gehouden op: VTC De Mixx, Asbroek 1H, 2230 Herselt!
https://goo.gl/maps/WG79nfJ2oMG2 
Best enkel parkeren op de daartoe voorziene parkeerplaatsen, en niet op of langs de weg naast het kunstgrasterrein.
Gelieve niet op te warmen op het naastgelegen voetbalterrein (behoort niet tot het VTC).

Kalender
Gefeliciteerd!
20/07
Lotte Bamps
20/07
Tanguy Vanuxem
21/07
Göte de Pillecyn
22/07
Oliver Frees
22/07
Aster Anna Holemans
23/07
Marie Van Bael
Evenementen
RSS news

© 2019, website powered by Twizzit.com