Hockey Club ARTEMIS Herentals

De 2e editie van de Indoor Hockey day for To Walk Again bracht maar liefst 2.250€ op voor het goede doel!
Een volledige fotoreportage van de dag is te vinden onder de media tab.

Leden die graag een digitaal exemplaar van hun eigen foto wensen (op een hogere resolatie), graag een mail aan het secretariaat.

Lees ook zeker de Gazet van Antwerpen op 29/11 voor een verslag van de aanwezige pers.

Voor wie het nog niet gemerkt had: de HC Artemis webshop staat online. Je vindt deze door te klikken op deze link.

Via deze pagina kunnen de leden en sympathisanten van HC Artemis clubgebonden sportkledij kopen. Uiteraard de wedstrijdtenues (verplicht te dragen tijdens wedstrijden), maar ook een trainingsvest, trainingsbroek, regenvest, regenbroek, extra t)shirt, shirt/skort, kousen, en stickzak zijn er te bestellen. Bestellen doe je zoals bij elke webwinkel: je kiest de artikelen naar keuze, en voegt ze toe aan de winkelmand.

Bij een eerste bestelling maak je eenmalig een eigen account aan. Dit kan via de knop “Mijn account” rechtsboven dit scherm. Nadien kan je met deze account opnieuw inloggen. Alle kledij is van het merk REECE Australia (muv de wedstrijdshirt). Aangezien het clubkledij betreft is elk stuk ook afgewerkt met het logo van de club (muv de kousen). De bedrukking is in de prijs inbegrepen. De normale/verwachte levertijd is +/- 5-7 werkdagen op voorwaarde dat het item in voorraad is.

 

Vanaf 12/11 staan de inschrijvingen voor de indoor trainingen online op de site. De trainingen zijn facultatief, maar wel warm aanbevolen. Inschrijven kan via deze link.

Neem deel aan de 2e editie van de Indoor Hockey Day, een initiatief van HC ARTEMIS Herentals vzw,

ten voordele van To Walk Again vzw (Warmste Week van StuBru).

 

 Schrijf je nu in!

Op zaterdag 25 november 2017, kan je deelnemen aan de Indoor Hockey Day van HC ARTEMIS Herentals!
Dan vindt immers de 2e editie van de indoorhockey plaats waarbij je in een team de hockeysport zal ontdekken, en dit in het kader van de Warmste Week van StuBru!

Met je deelname kan je al hockeyend samen plezier beleven, aan teambuilding doen of je bedrijf in de picture zetten terwijl je een steentje bijdraagt aan het goede doel. Samen met To Walk Again, de stichting van Marc Herremans, willen we ons inzetten om de levenskwaliteit van mensen met een fysieke beperking te verbeteren. ‘Spirit tot heling’ is daarbij ons motto!

Na afloop heb je tijdens de Winterbarbecue de gelegenheid om samen na te babbelen en samen met HC ARTEMIS te netwerken onder het genot van een heerlijke maaltijd en een drankje!

Lees meer..>

Een paar spectaculaire projecten worden deze dagen uitgerold bij HC Artemis: vandaag startten de U12 Girls met een extra serie tactische trainingen op #VTCDeMixx onder een stralende zon. Ze werden geruggesteund door een dreamteam van familie en trainers.
Binnenkort …. info over de Workshop Keeperstraining, de opstarttraining voor volwassenen, de webshop met bijkomende clubkledij, de Indoor Hockey Day, en nog veel meer.
We’ll keep you posted.

De club ontvangt regelmatig - dat is het goede nieuws - registraties ivm deelname aan proeflessen. Er is duidelijk een grote interesse om van de hockeysport te proeven. De meeste blijven trouwens ook nadien lid van de club. Mooi zo!

Echter, helaas, en oeps. Proeflessen worden enkel de eerste twee trainingen aansluitend op elke schoolvakantie georganiseerd. Dus niet doorheen het hele jaar.
Wie zich registreert voor een proefles wordt hiervan verwittigd; de namen worden bijgehouden op een wachtlijst; en er volgt een communicatie met praktische afspraken de week voordat de lessen effectief doorgaan.

Deelname aan een proefles is enkel mogelijk nadat je vooraf geregistreerd bent. Dus wie zich aanbiedt op de training zonder registratie zal helaas niet kunnen deelnemen. De club moet zich enerzijds kunnen organiseren op de initiatie (sticks en trainers voorzien); anderzijds is een niet-geregistreerde ook een niet-verzekerde!

De KBHB laat weten dat de uren van de competitie definitief zijn tot en met 25/12 (maw einde outdoor seizoen, en deel van indoor seizoen - dat laatste is niet van toepassing voor HC Artemis). Alle agenda's van de teams, inclusief eventuele aanpassingen, zijn conform bijgewerkt.

Een overzicht van de data + uren zijn opgenomen onder de tab "MEDIA > Competitie - data en uren" binnen Twizzit (enkel toegankelijk voor ingelogde gebruikers)

8/10/2017

De leden en sympathisanten van HC Artemis verkochten de afgelopen weken mattentaarten. Ze deden dat massaal, en maakten met de verkoop van 400 dozen de 2e grote mattentaartenverkoop tot een geweldig succes! Dedoelstelling, de aankoop van een nieuw keeperspak en jeugddoelen, wordt daarbij haalbaar.

Van harte bedankt voor de geleverde inzet en steun.

Wie een bestelling plaatste heeft van de club een mail ontvangen met alle details over het afhalen. Als bijkomende appreciatie ontvingen ze bovendien een waardebon van Vinhmm.

De winnaars van de actie 'om ter meeste verkopen' worden deze week ook nog bekend gemaakt. We houden het graag spannend!

De KBHB laat weten dat de uren van de competitie momenteel definitief zijn tot en met 16/10. Alle agenda's van de teams, inclusief eventuele aanpassingen, zijn conform bijgewerkt.

Bij de intrede in competitie hebben we van een aantal ploegen al fraaie foto's en filmpjes gemaakt, en zelfs toegezonden gekregen. Fantastisch!Indien er nog ouders en/of spelers zijn die hun foto's met ons willen delen, graag bezorgen op info@hcartemis.be, of zelf opladen in Twizzit bij het team, onder de tab MEDIA. Zeker doen!

Zelf hebben we er van de eerste onderlinge wedstrijd van de U16G al op de site opgenomen (media).

Webshop

De webshop van de club is online. Klik HIER om clubgebonden kledij te bestellen.

Partners Club van 100
Wedstrijdlocatie

Alle thuiswedstrijden van HC Artemis worden gehouden op: VTC De Mixx, Asbroek 1H, 2230 Herselt!
https://goo.gl/maps/WG79nfJ2oMG2 
Best enkel parkeren op de daartoe voorziene parkeerplaatsen, en niet op of langs de weg naast het kunstgrasterrein.
Gelieve niet op te warmen op het naastgelegen voetbalterrein (behoort niet tot het VTC).

Kalender
17/02/2018 14:00-15:00
U8G, U8B, U9G, U12G - Training
17/02/2018 15:00-16:00
U14B, U16G1, U16G2 - Training
21/02/2018 17:30-18:30
U8G, U8B, U9G, R_OB1, R_OB2 - Training
21/02/2018 18:30-19:30
U14B, U12G, U16G1, U16G2, R_BB1 - Training
24/02/2018 10:00-11:00
U12 Girls VHL 4C (2): ARTE1 - STIX2
Gefeliciteerd!
Evenementen
10/03/2018 19:00-23:59
Hockeybal
02/04/2018 08:00-09:00
Paasontbijt
09/04/2018 09:00 - 13/04/2018 16:00
Paasstage
20/04/2018 19:00-22:00
Workshop Video-analyse
21/05/2018
Familiedag, clubtoernooi

© 2016, website powered by Twizzit.com