HC ARTEMIS

8/6/2019 - It's time to Summer BBQ!

Vorige zomer sloten we de zomerstage af met een smakelijke BBQ onder stralende hemel. Dat gaan we opnieuw herhalen. Hou dus alvast 30/8 vrij in de agenda. Inschrijven kan nu via DEZE LINK.

31/5/2019 - Twee weken na het openstellen van het zomerkamp hockey HC Artemis zijn alle plaatsen al ingenomen. Het kamp is dus helemaal volzet. Knap dat de leden zo super enthousiast zijn om het nieuwe seizoen actief te willen voorbereiden dmv hun deelname aan onze eigen gespecialiseerd hockeykamp!

De inschrijvingsmodule blijft nog heel even open staan. Wie eich vanaf 31/5, 14u, nog inschrijft komt op een wachtlijst te staan. Je ontvangst geen bevestiging van inschrijving, wel een melding van de wachtlijst. In het geval er een plaats zou openkomen dan vullen we aan, in volgorde van de wachtlijst.

27/05/2019 - Vandaag hebben alle actieve leden het lidmaatschapsfactuur 2019-2020 in de mailbox toegezonden gekregen.
Zeker de postbus eens nakijken, dus. Enkele dagen na de uitvoering van de betaling mag je van de club een bevestiging ontvangen dat je lidmaatschap ook voor volgend hockeyseizoen in orde is.

12/05/2019 - Tijd voor lenteschoonmaak!

Bij het invullen van inschrijvingsformulieren (vb paasstage, zomerkamp, keuze recrea/comp) merken we bij bijna 10% van de inschrijvingen een andere geboortedatum bij de speler dan de datum die bij de club bekend is (in Twizzit).

De club kan moeilijk kiezen ;-).

Kijk dus zeker je gegevens in Twizzit eens na. Je kan zelf je geboortedatum niet aanpassen, maar indien deze niet juist blijkt te zijn, stuur een mail aan info@hcartemis.be, en we corrigeren de gegevens.

11/05/2019 - De inschrijvingen voor het 4e zomerkamp hockey van HC Artemis staan online.
Te bereiken via deze link: Sportief>Zomerkamp2019.

25/4/2019 - Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) is na de paasvakantie gestart met wegenwerken nabij VTC de Mixx in Herselt.
Het sportcentrum laat weten dat het daardoor tijdelijk (gedurende ongeveer een maand) niet bereikbaar zal zijn via de gewoonlijke toegang. Er wordt een omleiding voorzien.

Dit is belangrijke info voor de spelers van HC Artemis die er trainen, en de wedstrijdteams die er competitie spelen.

Voor info en beschrijving van de wegomleiding kan u terecht op onderstaande link:
http://wegenenverkeer.be/werken/veilige-oversteekplaatsen-en-nieuwe-bushaltes-herentalsesteenweg

31/03/2019 - Jazeker, het is weer zover: het smakelijkste Paasontbijt vind je bij HC Artemis!
Op Paasmaandag, 22 april, zorgt de club opnieuw voor een dagvers ontbijt. Alle informatie daartoe, en bestelformulier is te vinden via deze link.

30/03/2019 - Tijdens de week van 1 april gaan de trainingen door op maandag, woensdag en vrijdag op de normaal voorziene momenten.

Op 6 april begint de Paasvakantie en dan zijn er geen trainingen, en ook geen wedstrijden. Eerstvolgende training in de week van 22 april, eerstvolgende wedstrijd op 27 april.

Raadpleeg de kalender op de site of Twizzit mocht je het niet zeker meer weten.
PS: gebruik de vakantieperiode om je conditie op peil te houden ;-)!
PS2: er zijn nog een beperkt aantal plaatsen voor de paasstage van 15+16+17 april. Inschrijven via https://hockeykampen.com/categorie/hockeykamp/hockeykamp-artemis/overview/.

13/03/2019 - Rekening houdend met de staat van het veld (tengevolge weersomstandigheden) zal de training van vandaag NIET doorgaan.

14/02/2019 - Jouw Paasvakantie wordt alleen maar leuker met Nationale Sportkampen! HC Artemis organiseert de paasstage 2019 in samenwerking met deze Nederlandse specialisten, die al meer dan 15 jaar ervaring hebben met unieke hockeykampen. Doe mee aan de geweldige 3-daagse tophockeystage op HC Artemis. Hier beleef je van 15 t/m 17 april 2019 de ideale combinatie tussen tophockey en plezier met een uitgebreid hockeyprogramma en de tofste begeleiding!
Wil jij ook zo graag tijdens jouw vrije dagen nog even volle bak hockeyen bij HC Artemis? Of wil jij als beste de Paasvakantie uitkomen en goed beginnen aan het laatste stukje van het seizoen? Reserveer nu jouw plekje op de Tophockeystage.
Doe het snel, leden van HC Artemis hebben een voorinschrijfrecht van 2 weken.

21/02/2019- Toevoeging

  • De inschrijvingsmodule voorziet de mogelijkheid om een bijkomende 'arbeidsongevallenverzekering' af te sluiten. De leden van HC Artemis zijn reeds verzekerd voor hockeyactiviteiten via de club/Liga, en hoeven deze optie niet te nemen.
  • De inschrijvingsmodule voorziet een optie om kledij van de Nationale Sportkampen te kopen. De organisatie is uiteraard een commerciële entiteit die hieraan een centje wil (en mag) verdienen. Dit is geen clubinitiatief, en het staat de leden vrij om daarop in te gaan. Zorg er misschien wel voor dat je je eerst voorziet van de clubkledij van HC Artemis ;-).


Alle info en mogelijkheid tot inschrijving via: https://hockeykampen.com/categorie/hockeykamp/hockeykamp-artemis/overview/.

Partners Club van 100
Wedstrijdlocatie

Adres thuiswedstrijden HC Artemis: VTC De Mixx, Asbroek 1H, 2230 Herselt, https://goo.gl/maps/WG79nfJ2oMG2. Zie steeds Hockey Belgium App voor laatste info.
Parkeren doe je op de daartoe voorziene parkeerplaatsen, niet op of langs de weg naast het kunstgrasterrein.

Gefeliciteerd!
02/04
Silke Geerts
02/04
Dirk Van Doninck
03/04
Peggy Pittoors
04/04
Ulyana Horemans
05/04
Mathis Beyens
07/04
Ylian Robberechts
08/04
Alicia Vanderlyde
08/04
Aminata Moussa
Evenementen

© 2019, website powered by Twizzit.com