8/3/21 - Met ingang van vandaag werden er enkele Covid-regels aangepast.
De meest praktische is de verhoging van de bubbel van 10 naar 25 voor de onderbouw. Niet voor bovenbouw.
Het bestaande overzicht op onze Covid-pagina werd up-to-date gebracht. Oude regels zijn verwijderd.

Er zijn geen wijzigingen op vlak van trainingsuren. Enkel trainingsuren keepers werden toegevoegd.

4/3/21 - Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in onze hockeykampen. Wie wil inschrijven doet dit via de navigatiebalk bovenaan: sportief>hockeykampen

Let wel: door de Covid-maatregelen moeten de kampen (op dit moment) beperkt worden tot 25 spelers onderbouw en 10 spelers bovenbouw.

17/2/21 - De invulformulieren voor het individueel sporten (max. 4 personen) voor de leden zijn beschikbaar gesteld tot en met 14 maart.

UPDATE - opengesteld tot aan de Paasvakantie - 31 maart!

17/2/21 - Alle sneeuw en koude is verdwenen. Het veld is opnieuw bespeelbaar.
We organiseren na de verplichte rust van vorige week, uitzonderlijk ook trainingen tijden deze vakantie, met ingang van vandaag.

Voor onderbouw was er voordien geen registratieformule, noteren van aanwezigheid gebeurde via trainer. Dit systeem trekken we ook door naar de bovenbouw. We vragen de spelers om eventuele afwezigheid op voorhand aan de trainer te melden via de team-whatsapp. 

8/2/21 - Door de sneeuwval en de voorziene koude zullen er deze week geen trainingen kunnen doorgaan.
Ook de invulformulieren mbt de individuele trainingen worden inactief gesteld.

30/1/21 - Steun je club

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag! Dan kan de dag maar best beginnen met de beste producten.
HC Artemis biedt een ontbijtbox aan met items die we allemaal aankopen bij onze plaatselijke winkels en leveranciers.

Gemakkelijk, smakelijk, gezond, en verbonden!

Alle info en bestelformulier via DEZE link.

27/1/20 - Update “bubbelregelingen”

Inter-bubbel en inter-club wedstrijden zijn op dit ogenblik NIET toegelaten.
Bijgevolg wordt de geplande herstart van de competitie U7-U12 tijdelijk geschorst.
Er zullen de volgende 2 weekends dus geen wedstrijden doorgaan.

Communicatie ivm eventuele bijsturingen inz trainingsuren volgt; hiervoor dient de club een nieuwe planning op te maken cfr de "bubbel van 10"-regel.

17/1/21 - De Hockeybond besloot in overleg met de overheid om de hockeycompetitie voor U7-U12 opnieuw herop te starten. Wat betekent dat in de praktijk?

  • Wedstrijden U7-U12 gaan opnieuw door vanaf zaterdag 30 januari.
  • Training competitiegroepen hervatten het 'normale' regime vanaf de week van 18 januari.


Leden ontvangen uitgebreide info in de Nieuwsbrief van deze maand. Check je mailbox!

17/12/20 - Voor alle teams uitgezonderd de Eredivisie werd de competitie abrupt stopgezet na het weekend van 24 oktober. En aangezien trainen vanaf U14 sindsdien nog steeds verboden is, begint deze periode zonder hockey wel echt lang te duren! Net als jullie hopen we dan ook dat de gezondheidssituatie het zo snel mogelijk zal toelaten dat iedereen weer aan het hockeyen kan.

Het is wel degelijk nog steeds de bedoeling van de KBHB/VHL om iedereen een volledig kampioenschap te laten spelen! Eén van de prioritaire doelstellingen is dan ook om alles in het werk te stellen om de eerste ronde van de kampioenschappen zo snel mogelijk af te ronden. Dit zal de KBHB toelaten om de tweede ronde te programmeren, en deze dan aansluitend op te starten.

Als de beslissingen van de overheid het zouden toelaten, streeft de KBHB er naar om de trainingen rond 18 januari 2021 te hervatten. Dit zou betekenen dat alle jeugd- en volwassen competitie (behalve Eredivisie) twee weken later van start kunnen gaan, nml. op zaterdag 30 januari 2021. Met deze bijgestelde kalender zouden de kampioenschappen in de verschillende categorieën allemaal kunnen afgewerkt worden. Deze situatie zal uiteraard sterk afhangen van de ontwikkeling van de gezondheidssituatie en de overheidsbeslissingen. De Bond legt momenteel de laatste hand aan verschillende alternatieve scenario’s, waarbij er eventueel nog extra gespeeld kan worden in de paasvakantie en/of tot eind mei.

We zijn ons er terdege van bewust dat sommige data misschien niet voor iedereen geschikt zullen zijn. Toch hopen we dat iederen zich flexibel en vooral begripvol kan opstellen ten aanzien van de nieuwe programmering. Dit is de enige manier om eindelijk onze geliefkoosde sport te kunnen hernemen en om dit seizoen op quasi normale wijze te kunnen afsluiten!

Hierna geven we in 2 linken een gedetailleerd overzicht van wat deze update betekent. In de eerste link: de interne planning van onze club (met NIEUW:deplanning tijdens de kerstvakantie). En in link 2 de voorlopig nieuwe planning van competitie van KBHB (de zgn "grid 2020-21", kijk enkel naar de meest linkse kolom).
Laat ons hopen dat deze ideale timing zal kunnen gehaald worden.

Tot die tijd, zorg voor jezelf en zorg voor de anderen!

Artemis Groeit!

Partners Club van 100
Wedstrijdlocatie

NIEUW: adres thuiswedstrijden ARTE: Herenthoutseweg 118, 2200 Herentals.

Evenementen

© 2019, website powered by Twizzit.com