1/9/21 - Met ingang van vandaag gelden er nieuwe covid-regels op en rond het hockeyterrein.

Wie de volledige versie van de tekst wil lezen kan terecht op: https://hockey.be/nl/start-nieuwe-seizoen-hockeyprotocol/. Voor de snelle lezers hebben we een beknopte samenvatting gemaakt, zoals deze geldt voor onze club:

 • Dragen van een mondmasker:
  • is voor trainers, spelers +12j en publiek op onze club niet langer verplicht (tenzij er meer dan 400 aanwezigen zouden zijn)
  • enkel nog verplicht in alle binnenruimtes (behalve zittend aan tafel), wat op ARTE niet van toepassing is, maar op verplaatsing wellicht wel (horeca, kleedkamers, douches)
 • Social distancing: 1,5m afstand houden tussen mensen/bubbels wordt afgeschaft (tenzij er meer dan 400 aanwezigen zouden zijn)
 • Toepassing horeca-regels: enkel zittend consumeren


Specifiek voor de wedstrijden:

 • Na een wedstrijd worden er nog steeds geen handen geschud, wel een “stick check” uitgevoerd
 • Geen enkel uitwisseling van materiaal/drinkbussen: ieder gebruikt een eigen drinkbus
 • Niet vermeld in het protocol, maar wel in de begeleidende tekst op de website vd Bond: voorzien van fruit tijdens de pauze is wel toegestaan
 • Er is een hele administratieve procedure indien een wedstrijd door covid/quarantaines niet zou kunnen gespeeld worden > raadpleeg daarvoor het secretariaat indien van toepassing.


Opmerking:

 • De regels in en rond Brussel zijn nog wel strenger, let hierop als je een uitwedstrijd in het Brusselse zou spelen (vb wel mondmasker en social distancing)

23/08/2021 - Ben jij er ook? Inschrijven kan tot en met 24/08! Via DEZE link.

9/8/2021 - De KBHB heeft de competitiekalender voor de eerste seizoenshelft 21-22 voor alle jeugdwedstrijden op groot veld teruggetrokken.

Uit een controle is gebleken dat er fout in de programmatie zat bij de nationale poules (de zgn 'index'-berekening). Aangezien er een doorstroom is tussen regionaal en nationaal zijn beide competitiekalenders offline gehaald. Deze worden herbekeken en naar verwachting in de week van 23/8 opnieuw gepubliceerd.

Tot dan zal de Hockey App en Twizzit geen competitiekalender weergeven bij U14-, U16- en U19-ploegen. Zodra de nieuwe kalender beschikbaar is worden de team-agenda's automatisch bijgewerkt.

De kalender voor de U7-U12 blijft ongewijzigd (en opgenomen in Twizzit en de App).

UPDATE 23/8/21 - alle kalenders zijn opnieuw aangevuld.

7/8/2021 - Ook dit jaar organiseert onze club opnieuw in samenwerking met tandarts Dorien Van Schoonhoven een hapdag.
Laat je bitje op maat maken, en ga extra beschermd de hockeysport in.
Dankzij onze samenwerking kunnen we de leden een bijzondere actieprijs voorstellen om een gespecialiseerd bitje op maat te laten maken.

Meer info en inschrijven doe je op deze pagina

1/8/21 - Op 5 september neemt onze hockeyclub deel aan de Framily Fit & Fun day. Klik op onderstaande affiche om je in te schrijven voor de gratis introductieles crossfit, boxing, reaction light training, FIThockey of veldhockey op 5/9 in Herentals.

 

 

31/7/21 - De KBHB heeft de competitiekalender 1ste seizoenshelft 2021-22 gelanceerd.
Alle data van de wedstrijden, uurschema's en locaties staan vanaf nu beschikbaar in Twizzit en in de Belgium Hockey App. Data en tegenstanders zijn definitief; uurschema's zijn dat momenteel t/m 3 oktober.

Wie de App nog niet heeft gedownload, zeker doen. Je vindt deze via:

 

18/7/2021 - Minder zichtbaar maar niet uit het zicht.

Het zijn nu even geen trainingen en wedstrijden. Wel elke zondag initiatie/proeflessen (mits invullen van het formulier!).
We blijven natuurlijk ook actief op onze sociale media: liken en delen, doen!

- HC Artemis op facebook
- HC Artemis op instagram

9/7/21 - De trainingskalender 2021-22 werd toegevoegd aan de site.
Zal vanaf 1/8, samen met de competitiekalender, ook opgenomen worden in de persoonlijke en team-agenda's in Twizzit.

4/7/21 - De webshop is offline door een technisch probleem.
Onze externe leverancier werkt er aan. Excuses voor het oponthoud.

Inmiddels ontvingen alle nieuwe spelers U14 en hoger een gepersonaliseerd mailbericht met opgave van hun persoonlijke rugnummer. Deel dit nummer mee bij de bestelling van je wedstrijdshirt.

UPDATE Alles is weer up-and-running!
Ook de nieuwe rokjes/broekjes zijn aangevuld op de shop.

Beste hockeyvrienden

We zijn bijzonder trots te kunnen aankondigen dat onze sponsoren van de HC Artemis wedstrijdkledij ook volgend seizoen de club zullen ondersteunen.
De logo’s van Fintro Herentals, ARC Herentals, Tec7, BMW Sneyers en Era Renomar zullen de cluboutfit van onze jeugd- en volwassenploegen opnieuw sieren.
Bedankt aan alle kledijsponsors voor hun trouwe steun!

In aanloop van de opstart van het nieuwe hockeyseizoen 2021-22 zetten we bovendien samen met onze kledijsponsor Tec7 een nieuwe stap in de richting van sportmarketing:
de clubbroek en -rok van onze jeugd- en volwassenploegen zal voor het komende seizoen op het zitvlak bijkomend worden afgewerkt met een opdruk van Tec7.
Het bedrijf breidt haar steun aan de club aldus verder uit. Een hartelijke dank aan TEC7!

Wat moet je doen voor de bijkomende bedrukking op je wedstrijdbroek en -rok?

Partners Club van 100
Join our team

Je bent handig, creatief, vol ideeën, en wil de club helpen. Dat kan, en graag zelfs. Vul dit formulier in, we spreken elkaar snel!

Wedstrijdlocatie

Adres thuiswedstrijden ARTE: Herenthoutseweg 116-118, 2200 Herentals.

Evenementen

© 2019, website powered by Twizzit.com