7/6/2021 - Involge de beslissingen van het meest recente Overlegcomité wordt er deze week een nieuwe stap gezet in de richting van versoepeling van maatregelen voor sportclubs.

Hierna enkele van die vernieuwde maatregelen:

 • buiten kunnen opnieuw alle sportactiviteiten beoefend worden, ongeacht leeftijd of type contact in de sport
 • ook georganiseerde sportwedstrijden zijn toegestaan, zoals vriendschappelijke wedstrijden en toernooien; met een beperking tot 100 deelnemers
 • maximale aanwezigheid van 400 man publiek, mits gemeentelijke toestemming
 • dragen van een mondmasker blijft op sportinfrastructuur verplicht voor personen ouder dan 12j, buiten de sportactiviteit zelf; coaches en begeleiders moeten deze wel de hele tijd blijven dragen
 • clubhuizen dienen het protocol van de Horeca te volgen


Bij een verder gunstig verloop van de covid-cijfers lijkt het er op dat tegen 1/7 de meeste beperkingen integraal zullen opgeheven worden. Dat laatste wordt uiteraard gecommuniceerd van zodra het bevestigd wordt.
De informatie op onze specifieke Covid-pagina zal dus ook stelselmatig en passend verwijderd worden.

We hopen met z'n allen dat het leven binnenkort dan ook weer volledig genormaliseerd kan worden in de hockeyclubs. Nogmaals, en we kunnen het nooit teveel vermelden, onze oprechte dank aan alle spelers en ouders die zich de voorbije lange periode voorbeeldig en correct hebben gehouden aan de strenge regels die we samen respecteerden!

7/6/2021 - Communicatie infosessie uitgezonden.

Leden ontvingen van de club een uitnodiging om deel te nemen aan de jaarlijkse infosessie die wordt georganiseerd nav de bevraging comp/recrea.

De sessies gaan gespreid over de week door, op verschillende dagen/uren (praktische organisatie en covid-aandacht). Daardoor zullen er ook ouders zijn die meer dan één uitnodiging ontvangen (bij meerdere spelers in verschillende leeftijden). In dat geval zijn ze ook meermaals welkom ;-).

17/5/2021 - Communicatie via mail.

Betalende leden van de club ontvingen vandaag een mailbericht met een link naar een inschrijvingsformulier. Via dit formulier kunnen ze aangeven of ze in sportseizoen 2021-22 competitief dan wel recreatief wensen te spelen bij HC Artemis. Deadline invullen formulier = 25/5. Ook voor uitschrijven is er een formulier.

In volgende fase worden de lidmaatschapsfacturen verzonden. Wist je trouwens dat de club vanaf seizoen 2021-22 verschillende bijdragen hanteert voor recreatieve en competitieve spelers?

Zijn er vragen over de procedure, stel ze gerust aan het sportsecretariaat, via secretariaat@hcartemis.be

28/3/21 - HC Artemis lanceert de website www.artemisgroeit.be !

Artemis groeit. We hebben ambitieuze plannen. Een gezellig clubhuis, dug-outs, een beregeningsinstallatie, ... Daarom starten we met een financieringscampagne.
Benieuwd hoe jij kan helpen? Om samen de warmste hockeyfamilie te worden.
Ga meteen naar www.artemisgroeit.be . En ontdek hoe jij onze Artemis Village mee in vuur en vlam kan zetten.

10/5/21 - Boek nu je gratis proefles hockey

 • Wanneer?
  • elke zondag in mei en juni, 10-11u
  • NIEUW: ook in de week van 5- juli: elke dag, 10-11u
 • Waar?
  • Hockeyterrein, Sint-Janneke, Herenthoutseweg, Herentals
 • Inschrijven?
  • verplicht
  • klik op de affiche

#eventphotographypeter

5/4/21 - We verwelkomen heel graag Angela en An als nieuwe bestuursleden van de club, en Joris als kersverse lijncoördinator onderbouw! Klik op de foto om verder kennis te maken met deze sportieve toppers. 

 

Angela Schoonderwoerd

An Vloemans

Joris Bruyninckx

4/4/21 - Tijdens de paasvakantie gaan er geen trainingen door.
In de week van 5/4 en 12/4 zijn er geen trainingen. Tijdens deze vakantie gaat het paaskamp wel door.

Het paaskamp zit voor de spelers van de bovenbouw (beperkt op 10 spelers) vol; voor de onderbouw, waar er oorspronkelijk een bubbel van 25 was voorzien, en nadien een uitbreiding naar 3 bubbels van 10 mogelijk werd, zijn er nog een heel beperkt aantal plaatsen. Inschrijven kan dus nog! 

28/3 - Alle trainingen gaan deze week onverminderd en ongewijzigd door zoals voorzien.
Tijdens de officiële' paasvakantie, nl. van 5 t/m 16 april zijn er geen trainingen.
De paasstage tijdens de 2e week van de paasvakantie gaat ook nog steeds door zoals gepland. Deelnemers ontvangen enkele dagen voordien nog een reminder met praktische informatie.

22/3/21 - De KBHB bezorgde vandaag vernieuwde Covid-maatregelen nav het Overlegcomité van afgelopen vrijdag. Deze gaan onmiddellijk in.

Kort gezegd is er slechts één wijziging van toepassing voor de trainingen: de onderbouw dient opnieuw in bubbels van 10 ingedeeld te worden, waarbij één bubbel telkens over max een kwart van het veld mag beschikken.

Volledig overzicht van de maatregelen op onze Covid-pagina.

10/3/21 - Zomerkamp niet-leden - inschrijving actief

De inschrijvingen voor de zomerkampen bij HC Artemis voor niet-leden staan open. Ontdek het sportaanbod, klik op onderstaande affiche (2 aparte links).

 

 

Partners Club van 100
Wedstrijdlocatie

NIEUW: adres thuiswedstrijden ARTE: Herenthoutseweg 118, 2200 Herentals.

Evenementen

© 2019, website powered by Twizzit.com