Hockey Club ARTEMIS Herentals

Vanaf 12/11 staan de inschrijvingen voor de indoor trainingen online op de site. De trainingen zijn facultatief, maar wel warm aanbevolen. Inschrijven kan via deze link.

Neem deel aan de 2e editie van de Indoor Hockey Day, een initiatief van HC ARTEMIS Herentals vzw,

ten voordele van To Walk Again vzw (Warmste Week van StuBru).

 

 Schrijf je nu in!

Op zaterdag 25 november 2017, kan je deelnemen aan de Indoor Hockey Day van HC ARTEMIS Herentals!
Dan vindt immers de 2e editie van de indoorhockey plaats waarbij je in een team de hockeysport zal ontdekken, en dit in het kader van de Warmste Week van StuBru!

Met je deelname kan je al hockeyend samen plezier beleven, aan teambuilding doen of je bedrijf in de picture zetten terwijl je een steentje bijdraagt aan het goede doel. Samen met To Walk Again, de stichting van Marc Herremans, willen we ons inzetten om de levenskwaliteit van mensen met een fysieke beperking te verbeteren. ‘Spirit tot heling’ is daarbij ons motto!

Na afloop heb je tijdens de Winterbarbecue de gelegenheid om samen na te babbelen en samen met HC ARTEMIS te netwerken onder het genot van een heerlijke maaltijd en een drankje!

Lees meer..>

Een paar spectaculaire projecten worden deze dagen uitgerold bij HC Artemis: vandaag startten de U12 Girls met een extra serie tactische trainingen op #VTCDeMixx onder een stralende zon. Ze werden geruggesteund door een dreamteam van familie en trainers.
Binnenkort …. info over de Workshop Keeperstraining, de opstarttraining voor volwassenen, de webshop met bijkomende clubkledij, de Indoor Hockey Day, en nog veel meer.
We’ll keep you posted.

De club ontvangt regelmatig - dat is het goede nieuws - registraties ivm deelname aan proeflessen. Er is duidelijk een grote interesse om van de hockeysport te proeven. De meeste blijven trouwens ook nadien lid van de club. Mooi zo!

Echter, helaas, en oeps. Proeflessen worden enkel de eerste twee trainingen aansluitend op elke schoolvakantie georganiseerd. Dus niet doorheen het hele jaar.
Wie zich registreert voor een proefles wordt hiervan verwittigd; de namen worden bijgehouden op een wachtlijst; en er volgt een communicatie met praktische afspraken de week voordat de lessen effectief doorgaan.

Deelname aan een proefles is enkel mogelijk nadat je vooraf geregistreerd bent. Dus wie zich aanbiedt op de training zonder registratie zal helaas niet kunnen deelnemen. De club moet zich enerzijds kunnen organiseren op de initiatie (sticks en trainers voorzien); anderzijds is een niet-geregistreerde ook een niet-verzekerde!

De KBHB laat weten dat de uren van de competitie definitief zijn tot en met 25/12 (maw einde outdoor seizoen, en deel van indoor seizoen - dat laatste is niet van toepassing voor HC Artemis). Alle agenda's van de teams, inclusief eventuele aanpassingen, zijn conform bijgewerkt.

Een overzicht van de data + uren zijn opgenomen onder de tab "MEDIA > Competitie - data en uren" binnen Twizzit (enkel toegankelijk voor ingelogde gebruikers)

8/10/2017

De leden en sympathisanten van HC Artemis verkochten de afgelopen weken mattentaarten. Ze deden dat massaal, en maakten met de verkoop van 400 dozen de 2e grote mattentaartenverkoop tot een geweldig succes! Dedoelstelling, de aankoop van een nieuw keeperspak en jeugddoelen, wordt daarbij haalbaar.

Van harte bedankt voor de geleverde inzet en steun.

Wie een bestelling plaatste heeft van de club een mail ontvangen met alle details over het afhalen. Als bijkomende appreciatie ontvingen ze bovendien een waardebon van Vinhmm.

De winnaars van de actie 'om ter meeste verkopen' worden deze week ook nog bekend gemaakt. We houden het graag spannend!

De KBHB laat weten dat de uren van de competitie momenteel definitief zijn tot en met 16/10. Alle agenda's van de teams, inclusief eventuele aanpassingen, zijn conform bijgewerkt.

Bij de intrede in competitie hebben we van een aantal ploegen al fraaie foto's en filmpjes gemaakt, en zelfs toegezonden gekregen. Fantastisch!Indien er nog ouders en/of spelers zijn die hun foto's met ons willen delen, graag bezorgen op info@hcartemis.be, of zelf opladen in Twizzit bij het team, onder de tab MEDIA. Zeker doen!

Zelf hebben we er van de eerste onderlinge wedstrijd van de U16G al op de site opgenomen (media).

Vanaf 11 september zal de wekelijkse training op maandagavond voor de U10-U19 doorgaan op het kunstgrasveld van VC Herentals, Herenthoutseweg 118 te Herentals.
Ouders die de spelers met de auto brengen kunnen door de hoofdpoort rijden tot aan de cafetaria. Je kan ook daar parkeren gedurende de duur van de training. De cafetaria zal bovendien voor ons geopend zijn tijdens de training (helaas niet voor de spelers van toepassing ;-)).
De trainingslocatie is ook aangepast op de agenda's van de site en de teams.

De trainingslocatie op woensdag blijft ongewijzigd: Sport Vlaanderen.

Locatie: https://goo.gl/maps/A48PP91dQPC2

In verband met de wedstrijdkalender is het nuttig om te melden dat:

  • de wedstrijddagen ineens zijn vastgelegd tot het einde van de eerste seizoenshelft,
  • inclusief de tegenpartij,
  • maar dat de uren pas definitief zijn van zodra de KBHB daarover communiceert.


De KBHB meldde ons op 31/08 dat de uurschema's in de kalender definitief zijn t/m 2/10.

Alle wijzigingen worden automatisch verwerkt in de agenda's van de wedstrijdteams.

Tip: Wie dat wil kan de team-agenda ook automatisch synchroniseren met de agenda van het eigen mobiel apparaat (gsm/tablet); inclusief notificaties bij wijzigingen. Of je gebruikt de Twizzit App, die altijd actueel is.

Webshop

De webshop van de club is online. Klik HIER om clubgebonden kledij te bestellen.

Partners Club van 100
Wedstrijdlocatie

Alle thuiswedstrijden van HC Artemis worden gehouden op: VTC De Mixx, Asbroek 1H, 2230 Herselt!
https://goo.gl/maps/WG79nfJ2oMG2 
Best enkel parkeren op de daartoe voorziene parkeerplaatsen, en niet op of langs de weg naast het kunstgrasterrein.
Gelieve niet op te warmen op het naastgelegen voetbalterrein (behoort niet tot het VTC).

Kalender
Gefeliciteerd!
27/06
Tia Dierckx
02/07
Tom Daniels
02/07
Sen Barbiers
Evenementen

© 2016, website powered by Twizzit.com