HC ARTEMIS

24/12/2018 - Heb je ons al op Instagram gevonden, en gevolgd ?

15/12/2018 - De club heeft er zijn eigen striphelden bij!

Vandaag in de regionale editie van de Gazet van Antwerpen, proficat U7 en team:

12/12/2018 - Op zaterdag 9 maart 2019 organiseert HC Artemis haar Start-to-Hockey.
Op deze start-to-hockey gebeuren er doorlopende initiaties en demonstraties hockey.

Start-to-hockey en Trimhockey zijn vormen van hockey die er op gericht zijn lichamelijk in goede conditie te blijven, zonder prestatiedruk en/of wedstrijdverplichting. Er bestaat geen leeftijdsbovengrens.
De trainingen van hockey bestaan uit een gedeelte opwarming/conditieopbouw, vervolgens technische oefeningen en tenslotte een wedstrijdje onder mekaar.

Voor Start-to-hockey heb je geen hockey-ervaring nodig.

Wel zijn scheenbeschermers en mondbeschermer verplicht (kan aangekocht worden in de club).

Kriebelt het bij jou ook een beetje om hieraan te beginnen: aarzel niet en kom mee proberen op 9 maart 2019. 
Deze start-to-hockey staat los van de gratis proeflessen die je sowieso kan volgen na elke schoolvakantie (mits voorafgaande registratie via deze link).

Wat: 

Wanneer? Zaterdag 9 Maart 2019
Uur: 13.00 – 16.00 uur
Plaats: Indoorhal Sport Vlaanderen Herentals
Wie:  Kinderen vanaf 4 tot 19 jaar ǀ Volwassenen vanaf 19 jaar
Wat: Doorlopend initiaties en demonstraties
Gratis gebruik hockeysticks
Drinks & Food

 
 Inschrijven kan nu reeds via deze link.

11/12/2018 - De VHL maakte vandaag bekend dat er een VHL5-divisie wordt opgericht.

Deze maand deelde de KBHB mee dat er nu 48.064 hockeyspelers zijn aangesloten verspreid over 94 hockeyclubs over het ganse land. Door de enorme stijging van de afgelopen jaren komen er ook steeds meer en meer teams bij die in competitie aantreden.
Daarom werd een bijkomende regionale divisie 5 in Vlaanderen gecreeërd, om alle teams een plaats te geven in de wedstrijdkalender. In deze divisie zullen in hoofdzaak die teams worden ingedeeld die nieuw instappen in competitie, of het moeilijk hadden in divisie 4.

21/11/2018 - Dat het een aangenaam drukke periode zou worden met veel informatie en communicatie hadden we al voorspeld. Dat onze club tot 2 keer toe in de Gazet van Antwerpen kwam deze week is een nieuwtje dat we met plezier ook nog willen delen.
De aanleiding voor het eerste artikel is het behalen van de eerste plaats in de competitiereeks van onze meisjes U16 en U19. Beide teams hebben een bijzonder opmerkelijke vooruitgang geboekt in technisch en tactisch niveau tijdens de afgelopen maanden met fraaie resultaten tot gevolg. In het tweede artikel wordt HC Artemis zelfs de "Vereniging van de week" genoemd. Dus haast je langzaam naar de krantenwinkel om het volledige artikel te lezen! 

We merken trouwens een zeer aangename en positieve evolutie bij alle teams van HC Artemis, dankzij uiteraard het talent en spelplezier van de spelers, en de gezamenlijke inspanningen van trainers, coaches, technisch en sportief bestuur. Proficiat iedereen, let's continue to enjoy hockey!

  

15/11/2018 - Ben je 15 jaar of ouder, en word je graag assistent trainer bij HC Artemis, lees de inhoudelijke info via deze link. En kijk alvast eens op YouTube naar het wervende filmpje daarover!

12/11/2018 - Deze week loopt de communicatie op volle toeren. Er valt immers heel wat te zeggen op het einde van de eerste seizoenshelft, met nog maar één speeldag voor de boeg (de trainingen gaan nog wel 2 weken door). Zo sturen we info door ivm:

  • reminder inschrijving Sinterklaas toernooi
  • uitnodiging bovenbouw ivm deelname aan bedrijfsevent op BMW Sneyers
  • uitnodiging inschrijving recreatieve/competitieve keuze 2e seizoenshelft
  • info bestellingen vrijetijdskledij 2019

Leden houden dus best hun postbus deze week extra goed in de gaten.

Inschrijven voor het toernooi via: deze link. Doe het vandaag nog!

Sportief imago uitstralen tijdens uw bedrijfsevents?
Kies voor de STREETHOCKEY CAGE van HC Artemis en stap mee in de nieuwe trend op hockeygebied!

Wilt u met uw bedrijf een sportief imago uitstralen tijdens uw bedrijfsevents? Dat kan!
HC ARTEMIS organiseert demonstraties en initiaties in haar Streethockey Cage bij uw bedrijf tijdens opendeur- of lanceringsdagen, personeels- of teambuildingdagen, netwerkevents, …
Naast een afwisselend sportief hockeyprogramma dat op het niveau van uw deelnemers is aangepast, zijn er leuke en goede begeleiders van het promotieteam aanwezig om van uw bedrijfsevent een tof en sportief evenement te maken.

De hockeyactiviteit in de Streethockey Cage is geschikt voor alle deelnemers die passie hebben voor groepsspirit, sportiviteit en innovatie. Wij zorgen ervoor dat het een fantastisch en uitdagend evenement wordt, volledig aangepast aan uw dagprogramma!

Wenst u meer informatie over de inzet van de Streethockey Cage van HC ARTEMIS tijdens uw bedrijfsevents? Contacteer ons via info@hcartemis.be of els.hcartemis@gmail.com.

Partners Club van 100
Wedstrijdlocatie

Adres thuiswedstrijden HC Artemis: VTC De Mixx, Asbroek 1H, 2230 Herselt, https://goo.gl/maps/WG79nfJ2oMG2. Zie steeds Hockey Belgium App voor laatste info.
Parkeren doe je op de daartoe voorziene parkeerplaatsen, niet op of langs de weg naast het kunstgrasterrein.

Gefeliciteerd!
08/07
Jan-Alexander Driesen
09/07
Janne Torfs
09/07
Joppe Tormans
Evenementen

© 2019, website powered by Twizzit.com