31/7/21 - De KBHB heeft de competitiekalender 1ste seizoenshelft 2021-22 gelanceerd.
Alle data van de wedstrijden, uurschema's en locaties staan vanaf nu beschikbaar in Twizzit en in de Belgium Hockey App. Data en tegenstanders zijn definitief; uurschema's zijn dat momenteel t/m 3 oktober.

Wie de App nog niet heeft gedownload, zeker doen. Je vindt deze via:

 

18/7/2021 - Minder zichtbaar maar niet uit het zicht.

Het zijn nu even geen trainingen en wedstrijden. Wel elke zondag initiatie/proeflessen (mits invullen van het formulier!).
We blijven natuurlijk ook actief op onze sociale media: liken en delen, doen!

- HC Artemis op facebook
- HC Artemis op instagram

9/7/21 - De trainingskalender 2021-22 werd toegevoegd aan de site.
Zal vanaf 1/8, samen met de competitiekalender, ook opgenomen worden in de persoonlijke en team-agenda's in Twizzit.

4/7/21 - De webshop is offline door een technisch probleem.
Onze externe leverancier werkt er aan. Excuses voor het oponthoud.

Inmiddels ontvingen alle nieuwe spelers U14 en hoger een gepersonaliseerd mailbericht met opgave van hun persoonlijke rugnummer. Deel dit nummer mee bij de bestelling van je wedstrijdshirt.

UPDATE Alles is weer up-and-running!
Ook de nieuwe rokjes/broekjes zijn aangevuld op de shop.

Beste hockeyvrienden

We zijn bijzonder trots te kunnen aankondigen dat onze sponsoren van de HC Artemis wedstrijdkledij ook volgend seizoen de club zullen ondersteunen.
De logo’s van Fintro Herentals, ARC Herentals, Tec7, BMW Sneyers en Era Renomar zullen de cluboutfit van onze jeugd- en volwassenploegen opnieuw sieren.
Bedankt aan alle kledijsponsors voor hun trouwe steun!

In aanloop van de opstart van het nieuwe hockeyseizoen 2021-22 zetten we bovendien samen met onze kledijsponsor Tec7 een nieuwe stap in de richting van sportmarketing:
de clubbroek en -rok van onze jeugd- en volwassenploegen zal voor het komende seizoen op het zitvlak bijkomend worden afgewerkt met een opdruk van Tec7.
Het bedrijf breidt haar steun aan de club aldus verder uit. Een hartelijke dank aan TEC7!

Wat moet je doen voor de bijkomende bedrukking op je wedstrijdbroek en -rok?

20/6/21 - Verlenging lidmaatschap

Leden die hun lidmaatschap bij onze club wensten te verlengen, waarvoor uiteraard onze dank, ontvingen vandaag een uitnodiging tot betaling van het lidgeld 2021-22.
De verzending gebeurt via Twizzit, en het volstaat om in de mail die je ontvangt op 'download factuur' te klikken om je factuur in een PDf-bestand op scherm te krijgen.
Mogen we vragen om de betalingstermijn te respecteren, ajb.
Zodra de betaling werd geregistreerd volgt een bevestiging via mail.

7/6/2021 - Involge de beslissingen van het meest recente Overlegcomité wordt er deze week een nieuwe stap gezet in de richting van versoepeling van maatregelen voor sportclubs.

Hierna enkele van die vernieuwde maatregelen:

  • buiten kunnen opnieuw alle sportactiviteiten beoefend worden, ongeacht leeftijd of type contact in de sport
  • ook georganiseerde sportwedstrijden zijn toegestaan, zoals vriendschappelijke wedstrijden en toernooien; met een beperking tot 100 deelnemers
  • maximale aanwezigheid van 400 man publiek, mits gemeentelijke toestemming
  • dragen van een mondmasker blijft op sportinfrastructuur verplicht voor personen ouder dan 12j, buiten de sportactiviteit zelf; coaches en begeleiders moeten deze wel de hele tijd blijven dragen
  • clubhuizen dienen het protocol van de Horeca te volgen


Bij een verder gunstig verloop van de covid-cijfers lijkt het er op dat tegen 1/7 de meeste beperkingen integraal zullen opgeheven worden. Dat laatste wordt uiteraard gecommuniceerd van zodra het bevestigd wordt.
De informatie op onze specifieke Covid-pagina zal dus ook stelselmatig en passend verwijderd worden.

We hopen met z'n allen dat het leven binnenkort dan ook weer volledig genormaliseerd kan worden in de hockeyclubs. Nogmaals, en we kunnen het nooit teveel vermelden, onze oprechte dank aan alle spelers en ouders die zich de voorbije lange periode voorbeeldig en correct hebben gehouden aan de strenge regels die we samen respecteerden!

7/6/2021 - Communicatie infosessie uitgezonden.

Leden ontvingen van de club een uitnodiging om deel te nemen aan de jaarlijkse infosessie die wordt georganiseerd nav de bevraging comp/recrea.

De sessies gaan gespreid over de week door, op verschillende dagen/uren (praktische organisatie en covid-aandacht). Daardoor zullen er ook ouders zijn die meer dan één uitnodiging ontvangen (bij meerdere spelers in verschillende leeftijden). In dat geval zijn ze ook meermaals welkom ;-).

17/5/2021 - Communicatie via mail.

Betalende leden van de club ontvingen vandaag een mailbericht met een link naar een inschrijvingsformulier. Via dit formulier kunnen ze aangeven of ze in sportseizoen 2021-22 competitief dan wel recreatief wensen te spelen bij HC Artemis. Deadline invullen formulier = 25/5. Ook voor uitschrijven is er een formulier.

In volgende fase worden de lidmaatschapsfacturen verzonden. Wist je trouwens dat de club vanaf seizoen 2021-22 verschillende bijdragen hanteert voor recreatieve en competitieve spelers?

Zijn er vragen over de procedure, stel ze gerust aan het sportsecretariaat, via secretariaat@hcartemis.be

28/3/21 - HC Artemis lanceert de website www.artemisgroeit.be !

Artemis groeit. We hebben ambitieuze plannen. Een gezellig clubhuis, dug-outs, een beregeningsinstallatie, ... Daarom starten we met een financieringscampagne.
Benieuwd hoe jij kan helpen? Om samen de warmste hockeyfamilie te worden.
Ga meteen naar www.artemisgroeit.be . En ontdek hoe jij onze Artemis Village mee in vuur en vlam kan zetten.

Partners Business Club
Join our team

Je bent handig, creatief, vol ideeën, en wil de club helpen. Dat kan, en graag zelfs. Vul dit formulier in, we spreken elkaar snel!

Wedstrijdlocatie

Adres thuiswedstrijden ARTE: Herenthoutseweg 116-118, 2200 Herentals.

Evenementen

© 2019, website powered by Twizzit.com