11/8/2020 - De start van het nieuwe seizoen nadert met rasse schreden. Door de geldende covid-maatregelen, waarvan we niet weten in welke richting deze in de komende weken zullen evolueren, is er onzekerheid en stellen velen zich een hele reeks terechte vragen.

Om de onzekerheid zoveel mogelijk weg te nemen en om op al deze vragen een antwoord te kunnen geven, heeft de KBHB een task force in het leven geroepen, wiens taak het is om zo snel mogelijk een duidelijk wedstrijdprotocol uit te werken, met als doelstellingen:

 • De veiligheid garanderen van alle aanwezigen op de club, met respect voor de geldende officiële maatregelen.
  • spelers, stafleden, scheidsrechters, toeschouwers, occasionele bezoekers
  • zowel voor de jeugdcategorieën als voor de volwassenen en zowel voor het ‘breedtehockey’ als voor het ‘elitehockey’
 • De rollen, verantwoordelijkheden en plichten van éénieder duidelijk definiëren.
  • spelers, stafleden, scheidsrechters, toeschouwers, horeca uitbaters
 • Voor, tijdens en na de wedstrijd.
 • De clubs helpen bij het organiseren van het in werking stellen van dit wedstrijdprotocol.
 • De krijtlijnen bepalen van wanneer wedstrijden verzet kunnen/moeten worden in geval van positieve testing op covid van één of meerdere spelers of stafleden.

De task force bestaat uit mensen van de KBHB met verschillende complementaire expertiseniveaus: medisch, programmatie/competitie, clubwerking, communicatie. Dit wedstrijdprotocol zal ter goedkeuring voorgelegd worden aan de bevoegde officiële instanties, alvorens zo snel mogelijk aan de clubs en leden te worden gecommuniceerd.   

Het spreekt van zelf dat onze club deze communicatie ook aan de leden bezorgt zodra beschikbaar.

11/08/2020 - Voor  de 2e keer organiseert onze club in samenwerking met Tandartspraktijk Van Schoonhoven en een gespecialiseerd labo een “hapdag”. Die dag kan je als lid van HC Artemis een bitje op maat laten aanmaken aan uitzonderlijke voorwaarden. Deze luxe gebitsbeschermer biedt een ideale pasvorm, de beste bescherming van de tanden, weke weefsels, en zelfs van lippen en wangen. Zorgt eveneens voor een betere ademhaling bij het hockeyen en dus betere sportprestaties! Het bitje op maat wordt gepersonaliseerd met naam en gsm-nummer.
 
De hapdag wordt praktisch georganiseerd door specialisten, met strenge inachtname van Covid-maatregelen. Deze gaat door op 27/8, tussen 13u en 16u (exact uur word je meegedeeld na inschrijving), in een specifiek ingerichte ruimte op De Mixx.
Reserveren is verplicht en kan via een formulier op de website. Vragen via info@hcartemis.be.

Want veiligheid en gezondheid gaat altijd voor.

7/8/2020 - September is de maand van de sportclub in Vlaanderen.
Update: Sport Vlaanderen laat weten dat de maand van de sportclub in 2020 niet op de klassieke manier zal worden georganiseerd.

Ook onze Hockeyclub Artemis uit Herentals past haar programma aan, en zet haar deuren dan op een nieuwe manier voor geinteresserden open: op zondag 13 en 20 september kan je op onze club vanaf 5 jaar terecht voor het aanleren van basis hockeytechnieken. Voor jou, warm aanbevolen, niet te missen. Start to Hockey. Graag tot dan!

Gratis deelname via voorafgaande verplichte registratie via het formulier in deze link.

Hockeysticks ter plaatse ter beschikking. Verder enkel sportieve kledij aanbevolen.

Voor jouw veiligheid zet de editie van de opendeurdag 2020 dus sterk in op de strikte toepassing van de Covid-19 maatregelen! Hou je bij aankomst en verblijf op onze club daarop goed aan de geldende veiligheidsmaatregelen. Scan de QR-code bij de toegang tot de site.

#joinhcartemis #stadherentals #staysafe #fieldhockey #whereweallexperiencehockey 
#fintroverrezen #archerentals #erarenomar #tec7 #bmwsneyers #start2hockey

6/8/2020 - Op zoek naar een tof sportkamp in de schoolvakanties?

Noteer alvast de data van de Hockeykampen HC Artemis – 2020-21.
Op een later moment worden de inschrijving open gesteld.
Graag tot dan.

Voor leden

Hockeykamp herfstvakantie:     2-6/11/2020
Hockeykamp paasvakantie:        12-16/04/2021
Hockeykamp zomervakantie:    23-27/08/2021

Voor niet-leden

Hockey- en Multiskillz kamp zomervakantie:    5-9/07/2021
Hockey- en ballenkamp zomervakantie:    2-6/08/2021

6/8/2020 - De cel Competitie van de KBHB heeft het programma van alle Belgische jeugd- en seniorenkampioenschappen bekend gemaakt, uitgezonderd voor de Ladies en Gents categorieën.

Alle wedstrijden zijn gepubliceerd in de Hockey-app, enkel de uren zijn nog niet definitief. Deze zullen vanaf de week van 21/08 geleidelijk aan vastgelegd en gecommuniceerd worden.

Gezien de coronamaatregelen, heeft de KBHB afgelopen week beslist om de competities in de Belgian League en voor bepaalde categorieën van de Open League (Ere en Nat 1) later dan gepland te laten starten. De jeugdcompetitie start wel op zoals voorzien, ook in de provincie Antwerpen, nl op 5 september. Tenzij uiteraard bijkomende maatregelen andere beslissingen zouden nodig maken.

Leden ontvangen verdere details via de maandelijkse Nieuwsbrief. We werken de Twizzit-databank ook bij met de meest recente gegevens.

10/7/2020 - De club is verheugd te kunnen meedelen dat voor het sportseizoen 2020-21 alle kledijsponsors hun vertrouwen in HC Artemis herbevestigd hebben!
We stellen ze eerstdaags graag aan jullie nogmaals voor.

Hartelijk dank aan Fintro Verrezen, ARC Herentals, Tec7, BMW Sneyers en Era Renomar voor het partnerschap.
We maken er samen opnieuw een gezond, veilig en sportief hockeyseizoen van!

 

10/7/2020 - De nieuwe trainingsuren voor sportseizoen 2020-21 werden toegevoegd aan de website.
Zie link.

16/06/2020 - Gratis Start-to-Hockey bij #hcartemis

Inschrijven kan nu! Juli 2020, op woensdagen van 17.00-18.00u, op zaterdagen van 14.00-15.00u.

Deelname reserveren via deze link.

#joinhcartemis #stadherentals #staysafe #fieldhockey #whereweallexperiencehockey 
#fintroverrezen #archerentals #erarenomar #tec7 #bmwsneyers #start2hockey

 

 

27/05/2020 - Trainingen nu ook ingeboekt tot einde juni.

Na een succesvolle proef-opstart op 24/5 (een dankjewel aan de ouders en spelers om zich aan de maatregelen te houden!) zullen we vanaf 31/5 de capaciteit in 2 fasen uitbreiden, en maken we het reserveren van alle andere trainingen tot einde juni mogelijk. Jawel, jazeker! Normaal liepen nu de 'normale' trainingen af, en was het sportseizoen ten einde, maar nu gaan we door tot einde juni. Een dikke merci ook aan alle trainers, want ook zonder hen was dit niet mogelijk!

Reserveren voor een training blijft voorlopig verplicht voor alle trainingen, owv de strenge maatregelen en beperkingen.

Alle reservaties zijn vanaf heden opengesteld, via de DEZE link.
De uren van de training werden eveneens opgenomen in de Twizzit-agenda van elk team.

PS: heb je gereserveerd, en kan je toch niet aanwezig zijn, geef een seintje aan het secretariaat; owv de quota kan dan een andere speler misschien je plaats innemen.

14/05/2020 - Beste Artemisfans! Goed nieuws! Binnenkort kunnen we eindelijk opnieuw samen hockey spelen.
 
De versoepeling van de coronamaatregelen geeft hockeyclubs de mogelijkheid om de heropstart van trainingen aan te vatten, voorwaardelijk, en onder voorwaarden.
Vanuit de specifieke richtlijnen van de KBHB, opgesteld voor zowel spelers, trainers, ouders en clubleiding werkte onze club een Heropstartplan uit, een stevige houvast voor de opstart van de training vanaf 24 mei.
Lees er alles over in de Nieuwsbrief Mei 2020/2 die in je mailbox zit.

Let op: reserveren voor de herstart-training is verplicht owv de opgelegde omkaderingsmaatregelen!

Tot gauw! Take care!

Partners Club van 100
Join our team

Je bent handig, creatief, vol ideeën, en wil de club helpen. Dat kan, en graag zelfs. Vul dit formulier in, we spreken elkaar snel!

Wedstrijdlocatie

Adres thuiswedstrijden ARTE: Herenthoutseweg 116-118, 2200 Herentals.

Evenementen

© 2019, website powered by Twizzit.com