Op deze pagina verzamelen we een lijst met 'veelgestelde vragen'. Misschien zijn ze elders al wel beantwoord, maar omdat ze regelmatig terugkomen zetten we ze graag nog eens op een rijtje.

Heb je zelf nog een vraag waarvan het antwoord niet op de website of op de facebookpagina te vinden is, zeker niet aarzelen: stuur gerust een mail aan: veldhockeyherentals@gmail.com

 

1. Wat betekent de knop "login" op de website pagina?

De login knop zal in de toekomst de leden toegang geven tot extra informatie 'achter de schermen'. Teams zullen met elkaar kunnen communiceren, leden kunnen eventuele administratieve wijzigingen (bv adreswijziging, nieuw emailadres) zelf inbrengen, facturatie bekijken, wedstrijdschema's opvolgen, enz.
Al deze info verloopt via "Twizzit", het softwareplatform waarop zowel de website als het ledenbeheer wordt ontwikkeld en bijgehouden.

Van zodra we deze module openstellen gaan we de leden ervan verwittigen, en bijkomend een infosessie organiseren over het gebruik van dit platform.

 

2. Heeft de club ook een team voor volwassenen?

HC Artemis zal heel graag ook een werking voor volwassenen opstarten. Op het ogenblik van de start van de club is de vraag het grootst naar een jeugdwerking. Die willen we eerst zo goed mogelijk van start laten gaan. Hou de site of de facebook in de gaten; wie weet lanceren we de vraag naar 'grote' spelers wel sneller dan je verwacht!
Ouders, familieleden en geïnteresseerden die niet kunnen wachten mogen zich zeker al melden, dan hebben we er zelf een perfect zicht op wanneer we best de uitnodiging de wijde wereld insturen.

 

3. Speelt de club ook in competitieverband?

Bij de opstart van de club is er nog geen competitie. De leeftijdsgroepen spelen onderling wel regelmatig 'matchkes' tegen elkaar, om de sportieve ingesteldheid wakker te houden. Het is wel de bedoeling om zo snel als dat mogelijk is in competieverband aan te treden met de leden die zich daarvoor geroepen voelen.