Op deze pagina verzamelen we een lijst met 'veelgestelde vragen'. Misschien zijn ze elders al wel beantwoord, maar omdat ze regelmatig terugkomen zetten we ze graag nog eens op een rijtje.

Heb je zelf nog een vraag waarvan het antwoord niet op de website of op de facebookpagina te vinden is, zeker niet aarzelen: stuur gerust een mail aan: info@hcartemis.be. 

 

1. Wat betekent de knop "login" op de website pagina?

De login knop geeft de leden toegang tot extra informatie 'achter de schermen'. Teams zullen met elkaar kunnen communiceren, leden kunnen eventuele administratieve wijzigingen (bv adreswijziging, nieuw emailadres) zelf inbrengen, facturaties bekijken, wedstrijdschema's opvolgen, enz.
Al deze info verloopt via "Twizzit", het softwareplatform waarop zowel de website als het ledenbeheer wordt ontwikkeld en bijgehouden.

 

2. Heeft de club ook een team voor volwassenen?

HC Artemis start heel graag ook een werking voor volwassenen op. Op het ogenblik van de start van de club was de vraag het grootst naar een jeugdwerking. Maar vanaf het voorjaar 2018 zijn ook de 'grote' spelers aan de beurt!
Ouders, familieleden en geïnteresseerden mogen zich zeker melden.

 

3. Speelt de club ook in competitieverband?

Bij de opstart van de club was er nog geen competitie. Dit wijzigde al snel, en met ingang van september 2017 stapte HC Artemis met maar liefst 7 teams in competitieverband.