Cursus Aspirant-Initiator Hockey in HC ARTEMIS. Echt iets voor jou!

Online inschrijven via deze link.

Schrijf je nu in!

 

HC ARTEMIS werkt sinds september 2016 het project TTT ‘Train The Trainer’ uit. Dit houdt in dat niet alleen de actieve trainers en begeleiders maar ook spelers en mama's en papa's van spelers van HC ARTEMIS op en naast het hockeyveld geïntroduceerd kunnen worden in de technieken, spelbegeleiding en didactiek van hockey.

Het bestuur is verheugd je te kunnen meedelen dat het project TTT, na de succesrijke opstart in het hockeyseizoen 2016-17, wordt uitgebreid naar het volgend seizoen. Vanaf september 2017 bieden we de hockey-introductie in de vorm van een 16-urenpakket en erkende cursus aan alle geïnteresseerden aan. Begeleiders, mama’s en papa’s, spelers vanaf de leeftijd van 14 jaar, actieve trainers en andere geïnteresseerden krijgen de unieke kans om de basistechnieken, de methode van spelbegeleiding en didactiek in hockey aan te leren van een gediplomeerd hockeytrainer.

Deze introductie vindt plaats op zondag 17 en 24 september 2017 en 1 en 8 oktober 2017. Na afloop ontvangen de deelnemers het ‘Attest Aspirant-Initiator Hockey’ van de Vlaamse Trainersschool (VTS). Meer info, klik hier.

 HC ARTEMIS, where we all experience hockey!