HC ARTEMIS

Wil je in het volgende seizoen niet meer hockeyen, zeg dan tijdig je lidmaatschap op om te voorkomen dat je nog een factuur in de bus krijgt en eventuele herinneringen nadien.

Vul tussen 1 mei en 1 juni (maar liefst zo snel mogelijk met het oog op de teamindeling voor het volgend seizoen) onderstaand formulier in. De opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief. Ontvang je toch geen bevestiging, stuur gerust een mail aan info@hcartemis.be. Mededelingen aan coach, trainer of kapitein, die natuurlijk wel graag van je plannen op de hoogte worden gebracht, zijn nooit een officiële opzegging!

Bij een laattijdige opzegging kan de club €100 vergoeding aanrekenen, kosten voor het volgende seizoen (Bonds- en administratiekosten). Je kan je lidmaatschap niet opzeggen tijdens een begonnen seizoen.
Houd er ajb rekening mee dat een late uitschrijving direct effect heeft op de teamindelingen en we willen voorkomen dat er veel veranderingen gedaan moeten worden in reeds opgemaakte teamindelingen, dit is voor niemand fijn. In het slechtste geval zou een volledig team zelfs moeten uitgeschreven worden. Niet alleen jammer van de boete voor de club, maar meer nog jammer voor de overblijvende teamgenoten.

Alle velden met een "*" in onderstaand formulier zijn verplichte velden. Eens alle velden zijn ingevuld, klik dan op 'verzenden/submit'.
We danken je om bij HC Artemis lid te zijn geweest.
Je kan de club nog wel helpen door aan te geven waarom je de club verlaat.

Webshop

De webshop van de club is online. Klik HIER om clubgebonden kledij te bestellen.

Partners Club van 100
Wedstrijdlocatie

Alle thuiswedstrijden van HC Artemis worden gehouden op: VTC De Mixx, Asbroek 1H, 2230 Herselt!
https://goo.gl/maps/WG79nfJ2oMG2 
Best enkel parkeren op de daartoe voorziene parkeerplaatsen, en niet op of langs de weg naast het kunstgrasterrein.
Gelieve niet op te warmen op het naastgelegen voetbalterrein (behoort niet tot het VTC).

Kalender
Gefeliciteerd!
20/07
Tanguy Vanuxem
20/07
Lotte Bamps
21/07
Göte de Pillecyn
22/07
Aster Anna Holemans
22/07
Oliver Frees
23/07
Marie Van Bael
Evenementen
RSS news

© 2019, website powered by Twizzit.com