HC ARTEMIS

09/09/2018 (aanv. 10/09/2018) - Beste hockeyvrienden, de 3e grote mattentaartenverkoop van de club loopt als een trein. Het vorig record waarbij de leden 1.600 mattentaarten verkochten is al gesneuveld!
O.w.v. deze succesvolle verkoop wordt de besteltermijn met één week verlengd, nl. t.e.m. 19 september!! Dat geeft iedereen bijkomend de kans om de stick (individueel) of gepersonaliseerde t-shirt (team-collectief) te winnen.

Afhaling gebeurt dan op zaterdag 22 september, tussen 10.00u en 18.00u, op de stand van HC Artemis op Sportdorp Witbos (Noorderwijk).
Enkel de besteller die met een mail het secretariaat antwoordt (vermeld je naam + aantal dozen) zal de afhaling vroegtijdig kunnen doen op zaterdag 15/09/2018 tussen 11.00u en 15.00u in Wijnhuis Vinhmm, Kerkstraat Herentals.
-> Die mail stuur je dan vóór 11/09, 22u00, aan info@hcartemis.be.
-> Slechts 1 afhaallocatie per besteller/totaal aantal bestelde dozen mogelijk!
-> Elke besteller maakt aanspraak op ontvangst van een kortingbon aangeboden door Vinhmm!

SMAKELIJK!!

05/09/2018 - Bericht tav team U19G: de uitwedstrijd tegen Maasmechelen van zaterdag 8/9 wordt vervroegd naar 14u, ipv 15u. Twizzit en Bond App zijn nog niet aangepast, en vermelden voorlopig nog het oude uur. Maasmechelen geeft dit asap door @ Bond voor validatie.

Update 6/9/2018: uurwijziging is gevalideerd, dus Twizzit + App zijn aangepast.

05/09/2018 - Leden van HC Artemis kunnen via de linkernavigatiebalk (of via deze link) allerhande clubkledij bestellen in de webshop.
Deze clubkledij is niet enkel beperkt tot de wedstrijdkledij (t-shirt, broek/rok en kousen), maar bevat eveneens kledij in een andere kleur, trainingen, een waterdichte vest en broek en bv zelfs een stickzak met clublogo.

Aangezien de externe webshop de bestelling pas uitwerkt, bedrukt en uitlevert na controle van betaling is de levertijd rondom 7-10 dagen. Op dit moment zelfs iets langer, aangezien de shop bijzonder veel bestellingen te verwerken krijgt bij de opstart van het seizoen.

Zodra een item kan afgehaald worden in het ophaalpunt (dagbladhandel Guy&An, Herenthoutseweg, Herentals) krijg je van de webshop een mail toegezonden.

04/09/2018 - Het lid van HC Artemis die de meeste mattentaarten kan verkopen wint één van deze schitterende Osaka hockeysticks. Op dit moment is er al een speler die 25 dozen verkocht. Wie kan meer? De competitie is begonnen!
Bestellen via: http://www.hcartemis.be/?oid=1200&pid=34823. 

03/09/2018 - In het kader van "Maad van de Sportclub" organiseert HC Artemis opnieuw proeflessen voor starters.
Zegt hockey je wel iets maar weet je nog niet wat, kriebelt het en wil je sporten, kom dan eens een kijkje nemen bij HC Artemis. Of beter nog: schrijf je nu in voor een vrijblijvende proefles.

Proeflessen gaan door op woensdag 5/9 en 12/9, telkens van 17u30-18u30 op terrein A van Sport Vlaanderen (Bloso, binnen de atletiekpiste). Je draagt sportieve kledij, en de club zorgt voor de rest (een initiatiestick en oefenmateriaal). Na 2 lessen beslis je of je ook effectief lid wil worden van de club.

Let wel: deelname aan een proefles kan ENKEL na voorafgaande inschrijving. Dit kan via deze link.

Graag tot dan.

20/08/2018 - Het nieuwe hockeyseizoen is officieel opgestart. Enkele praktische elementen:

  • Opstart van de trainingen in de week van 20/8. Uren werden reeds op site opgenomen (zie hier).
  • Opstart van competitie op 1/9 (enkel voor U7 op 8/9). Alle wedstrijden, plaatsen en uren zijn opgenomen in Twizzit bij de teams. De uren zijn definitief t/m 1/10/18. Enkel voor U19G zijn de thuisuren nog niet definitief (alle uit-uren wel).
  • Reminder: deelnemers zomerstage krijgen vandaag een mail met praktische info
  • Reminder: inschrijven voor de BBQ kan nog, zeker DOEN: http://www.hcartemis.be/?oid=1200&pid=32438
  • Reminder: Mattentaartenverkoop staat open: http://www.hcartemis.be/?oid=1200&pid=34823

02/08/2018 ... heeft de KBHB de 1ste draft versie van de wedstrijdkalender al opgemaakt.

De nul-versie is in Twizzit opgeladen bij de media documenten van elk team. Zoals steeds zijn de data en ploegen in principe definitief, de uren voorlopig enkel indicatief.
Een bevestiging wordt tegen medio augustus verwacht. Op dat ogenblik zullen ook de teamagenda's in Twizzit worden gesynchroniseerd.


Klik op de affiche voor meer info en bestelling.

 

18/07/2018 - Mogelijks hebben jullie het al gemerkt: einde juni zijn de KBHB, de VHL en de LFH gestart met een nieuwe website, te bereiken via één en hetzelfde adres: hockey.be.
De Bond en de Liga's hebben zich het afgelopen jaar voorbereid op de overstap naar een volledig softwareplatform dat o.a. hiervoor de basis vormt.
Tegelijk met de website, is de KBHB/Liga overgestapt op een volledig nieuw platform, Sportlink. Deze sportmanagement software vervangt het oude Dim@sports. Het beheer van alles wat met wedstrijden te maken heeft, zowel als het beheer van de clubs gebeurt sinds einde juni voor de Bond/Liga's in Sportlink. Sportlink werkt momenteel aan een specifieke hockey-app voor de mobiele toestellen, die er spoedig zal aankomen.

HC Artemis, net zoals alle andere clubs, gebruikte tot vorig seizoen 2 programma's naast elkaar, een eigen pakket (Twizzit) en het pakket van de Bond (Dimasport) om o.a. competitieteams te beheren (indieningen, derogaties, wedstrijdbladen, resultaten). Deze werkwijze blijft onveranderd, zij het dat Dima vervangen is door Sportlink. De automatische koppelingen tussen beide blijven gegarandeerd. Geen wijziging op dat vlak dus.

Webshop

De webshop van de club is online. Klik HIER om clubgebonden kledij te bestellen.

Partners Club van 100
Wedstrijdlocatie

Alle thuiswedstrijden van HC Artemis worden gehouden op: VTC De Mixx, Asbroek 1H, 2230 Herselt!
https://goo.gl/maps/WG79nfJ2oMG2 
Best enkel parkeren op de daartoe voorziene parkeerplaatsen, en niet op of langs de weg naast het kunstgrasterrein.
Gelieve niet op te warmen op het naastgelegen voetbalterrein (behoort niet tot het VTC).

Kalender
Gefeliciteerd!
22/09
Bas Bellemans
25/09
Marie Van Thielen
Evenementen
RSS news

© 2016, website powered by Twizzit.com