07/02/2020 - Nieuwe gezichten en afscheid

Bij de start van onze tweede seizoenshelft verwelkomen we graag vier nieuwe gezichten in onze trainersstaf. Van twee trainers nemen we afscheid, met een warm dankjewel namens de hele Artemisfamilie.

Vier nieuwe gezichten: onze kleinste recreatieve spelers leren voortaan hun eerste hockeymoves van Reindert Tresignie. De meisjes van de U19G1 krijgen met David Dekoning en Ellen Van Mechelen een trainersduo.  En Bart Van Der Weyden versterkt als begeleider de huidige trainersstaf van de U14B.

Afscheid van Gie en Laurent: Van twee collega’s nemen we helaas afscheid, tenminste als trainer. Gie Schaeken stopt bij de U11B en wordt voortaan één van hun trouwste fans. Laurent Scheffer geeft de fakkel bij de U19G1 door aan David en Ellen. Laurent had onze oudste meisjesploeg drie jaar onder zijn hoede. Namens de hele Artemisfamilie danken wij Gie en Laurent voor hun inzet voor onze club.

Enkele verschuivingen: met dit afscheid komen er naast de nieuwe gezichten ook enkele verschuivingen. Joris Bruyninckx begeleidt voortaan de U11B naar nieuwe sportieve successen. Joris was actief bij onze U8B/G. Zij krijgen op hun beurt versterking van Gitte Aerts die een deel van de trainingen voor haar rekening neemt. Angela Schoonderwoerdt inspireert ondertussen de U14G verder op de ingeslagen weg. Ward Vandeputte tot slot ondersteunt in de toekomst Göte de Pillecyn als trainer van de U11G.

Veel succes aan alle spelers, trainers en managers! Samen met onze trouwe supporters maken we er een spetterende tweede seizoenshelft van.

Heb je zelf ook mogelijkheden om één van onze andere teams bijkomend te ondersteunen, geef ons een seintje.
Zit je met vragen? Neem dan zeker even contact op met het bestuur van de club.