Wil je in het volgende seizoen niet meer hockeyen, zeg dan tijdig je lidmaatschap op om te voorkomen dat je nog een factuur in de bus krijgt en eventuele herinneringen nadien.

Vul tussen 1 mei en 1 juni (maar liefst zo snel mogelijk met het oog op de teamindeling voor het volgend seizoen) onderstaand formulier in. De opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief. Ontvang je toch geen bevestiging, stuur gerust een mail aan info@hcartemis.be. Mededelingen aan coach, trainer of kapitein, die natuurlijk wel graag van je plannen op de hoogte worden gebracht, zijn nooit een officiële opzegging!

Bij een laattijdige opzegging kan de club €100 vergoeding aanrekenen, kosten voor het volgende seizoen (Bonds- en administratiekosten). Je kan je lidmaatschap niet opzeggen tijdens een begonnen seizoen.
Houd er ajb rekening mee dat een late uitschrijving direct effect heeft op de teamindelingen en we willen voorkomen dat er veel veranderingen gedaan moeten worden in reeds opgemaakte teamindelingen, dit is voor niemand fijn. In het slechtste geval zou een volledig team zelfs moeten uitgeschreven worden. Niet alleen jammer van de boete voor de club, maar meer nog jammer voor de overblijvende teamgenoten.

Alle velden met een "*" in onderstaand formulier zijn verplichte velden. Eens alle velden zijn ingevuld, klik dan op 'verzenden/submit'.
We danken je om bij HC Artemis lid te zijn geweest.
Je kan de club nog wel helpen door aan te geven waarom je de club verlaat.

Partners Business Club
Join our team

Je bent handig, creatief, vol ideeën, en wil de club helpen. Dat kan, en graag zelfs. Vul dit formulier in, we spreken elkaar snel!

Wedstrijdlocatie

Adres thuiswedstrijden ARTE: Herenthoutseweg 116-118, 2200 Herentals.

Evenementen

© 2019, website powered by Twizzit.com