HC ARTEMIS ondersteunt goede doelen

HC ARTEMIS ondersteunt goede doelen door fundraising te organiseren en daartoe zorgvuldig en weloverwogen socio-culturele objectieven te selecteren.

In het hockeyseizoen 2016-2017 ondersteunde de club met gedrevenheid het Olivia Fund dat de brug wil slaan tussen vernieuwend kankeronderzoek en patiënten met extra aandacht voor zieke kinderen. Omdat ook wij geloven dat wetenschap een beter antwoord op kanker kan vinden.

In seizoen 2017-2018 kozen we ervoor om, in het kader van de StuBru-actie "De Warmste Week" fondsen te verzamelen via een indoor hockey cage toernooi; de opbrengt werd integraal geschonken aan To Walk Again, de Stichting van Marc Herremans, die als missie heeft: "Laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aanbieden aan kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage."

 

HC ARTEMIS en zijn partners

Onze club wordt gesteund door regionale KMO’s, verenigingen en particulieren. Deze steun is onmisbaar voor de verdere professionele ontwikkeling van het bestuurlijk en sporttechnische kader, de logistieke uitbouw van de jeugdwerking en de infrastructuur.

Word onze partner! Mail ons ivm onze sponsormodellen. In dit model maken we een onderscheid tussen tenue-sponsoring (wedstrijdkledij), materialen-sponsoring, project/event-sponsoring en de Club van 100. Gelieve in je email aan te geven waar de interesse naar toe gaat.