1/5/2023 - Nieuwe wedstrijdkledij

De ploegen van onze club zullen hun wedstrijden vanaf het nieuwe seizoen 2023-24 afwerken met een nieuw set logo’s van sponsoren op het shirt van het gekende blauw-witte tenue. Nieuw is ook het shirt voor de uitwedstrijden dat wordt ingevoegd naast het shirt voor de thuiswedstrijden.

We zijn trots te kunnen melden dat een aantal gekende sponsoren onze jeugd- en volwassenwerking blijven steunen via de exposure van hun bedrijfslogo op het wedstrijdtenue en dat nieuwe bedrijfsleiders zich daartoe geroepen voelen. Ze dragen onze club een bijzonder warm hart toe waarvoor we hen oprecht dankbaar zijn.
 
Alle competitiespelers dienen het nieuwe shirt te dragen vanaf de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen op 2 of 9 september ‘23. 

Leden zullen het binnenkort kunnen aanschaffen via de shop van HC Artemis. Volg onze nieuwsberichten voor alle concrete informatie samen met de presentatie van het nieuwe tenue en de sponsoren.

Het t-shirt met het oude set logo’s wordt verplichtend vanaf 2 september 2023 uit omloop genomen. Het betreft ENKEL het shirt (niet de broek, rok, trainingsvest, sokken, …, deze blijven onveranderd beschikbaar). 

26/04/23 - Spaghetti-avond

De spaghetti-avond van 28/4 wordt georganiseerd in de warme omgeving van een indoor zaal. We gaan genieten van onze pasta bij Lynx Automation, Wuytsbergen 2, Herentals (toegang via de groene poort aan de kant van de Peerdsbosstraat).

Alle shiften zijn volzet!

De trainingen blijven doorgaan op de normale uren. 

Met regenval en windvlagen voorspellen de officiële weerdiensten slecht weer voor het weekend van 22/23 april. Omdat veiligheid en gezondheid van kinderen en jongeren primeert verschuift het Springkastelenfestival naar het weekend van 13 en 14 mei ’23. Hopelijk zijn de weergoden ons dan beter gezind zodat we dan opnieuw volop kunnen gaan voor een superleuk event. Dank voor het begrip en graag tot dan!

04/03/2023 - Op 22+23/4 organiseren we in samenwerking met Workaholix een fantastisch springkastelenfestival.

Op onze hockeysite, Herenthoutseweg 116-118 (achter het multifunctioneel terrein / skatepark), worden maar liefst 15 springkastelen opgebouwd in het weekend van 22 en 23 april. Met zones voor jong en oud(er), food en drink, gezelligheid, sport en spel troef. Kinderen en hun ouders welkom.

Open tussen 10.00u en 20.00u. Toegang bedraagt €6 (dagprijs) voor iedere spring-in-t-veld, gratis voor de begeleiders +18j.

Voor iedereen uit de buurt en omstreken ;-).

Vragen welkom -> info@hcartemis.be 

10/3/2023 - Info mbt de bespeelbaarheid van het veld (update 11/3, 09:30)

- veld is onbespeelbaar voor de wedstrijden van 8.30u en 9.30u
- veld is bespeelbaar voor wedstrijden vanaf 10.45u

Voor inhoudelijke informatie ivm de procedure gedeeltelijke afgelasting en bespeelbaarheid van velden kan je terecht op de site van de KBHB.

18/2/23 - Nu online

Nadat we de trainingsuren afgelopen week op de diverse infosessies al meedeelden staan die nu ook online.
Volg deze link.
In de week van de krokusvakantie zijn er geen trainingen, we hervatten in de week van 27/2.

8/2/23 - Op 31 Jan '23 heeft de Vlaamse Hockey Liga een oproep gelanceerd naar de clubs om de organisatie van een cursus “Start 2 Coach in Hockey” of “Initiator Hockey” op zich te nemen.

Start 2 Coach’ richt zich op trainers en coaches die een groep jongeren begeleiden zonder al te technisch te worden. Het is een cursus van 17hr waarbij de pedagogische benadering van werken met kinderen het hoofdonderwerp is.

Initiator’ is een stap verder en behelst 53hr les. Het biedt naast de S2C ook tactische en technische aspecten van het hockey aan en richt zich dus al meer op trainers die de volgende stap in hun ontwikkeling willen zetten.

Bij HC Artemis begeleiden we onze teams op het terrein maximaal; wie interesse heeft (of bijkomende vragen) kan dit aangeven via deze link.
Mogen we vragen om spoedig te antwoorden, bij voorkeur voor 15 Feb.

22/1/2023 - Onze club organiseert op 15/4/23 haar 1ste Paastornooi.
Inschrijvingen staan open - klik op onderstaand logo.

 

16/01/2023 - Vanaf morgen zijn de inschrijvingen voor de hockeykampen 2023 geopend!
Alle info en inschrijvingsformulieren zijn beschikbaar via deze link.

Partners Business Club
Wedstrijdlocatie

Adres thuiswedstrijden ARTE: Herenthoutseweg 116-118, 2200 Herentals.

Evenementen

© 2019, website powered by Twizzit.com