08/10/2018 - Deze week is het de 'Week van de Official'.
Neem je smartphone maar snel bij de hand, want we willen alle hockeyers vragen om voor of na hun wedstrijd, een originele «Boomerang» van hun team te maken – uiteraard samen met de scheidsrechter(s) – en deze vervolgens op Instagram te posten met de volgende hashtags #officialsbelevenmeer, #bedanktscheids en #hc_artemis !
Is jouw Boomerang echt mega origineel en kan je op een creatieve manier de scheidsrechter(s) op jouw scherm in de kijker zetten, dan maak je kans op een heel mooie prijs: de KBHB stuurt twee officiële internationale scheidsrechters naar de winnende club om jouw wedstrijd te fluiten, met voor of na de wedstrijd een exclusieve workshop over de spelregels en tips & tricks.

Meer info: https://www.hockey.be/nl/nieuws/doe-mee-en-zet-alle-officials-in-de-kijker-tijdens-de-week-v-d-official/

28/09/2018 - De 3de Editie van de Grote Mattentaartenverkoop van HC ARTEMIS kende een buitengewoon succes. De verkoop van nagenoeg 700 dozen (2.800 mattentaarten!) verdient een toast ... mét uitreiking van de bijhorende awards.
Place to be: 13/10, Chapelle Imperial. Leden en hun ouders zijn van harte welkom!

Lees er alles over op ... https://www.flipsnack.com/HCARTEMIS/new-flipbook.html.

07/10/2018 - UPDATE - Ouders kunnen nu ook hun persoonlijke voucher aanvragen om een gratis exemplaar van het boek "Sportouders" van dr. Tom Teuglingkx en Marc Geenen op dezelfde avond in ontvangst te nemen. Boek wordt ter plaatse gesigneerd door de auteurs. Deze actie loopt slechts tot en met dinsdag 9/10!!

 

09/09/2018 (aanv. 10/09/2018) - Beste hockeyvrienden, de 3e grote mattentaartenverkoop van de club loopt als een trein. Het vorig record waarbij de leden 1.600 mattentaarten verkochten is al gesneuveld!
O.w.v. deze succesvolle verkoop wordt de besteltermijn met één week verlengd, nl. t.e.m. 19 september!! Dat geeft iedereen bijkomend de kans om de stick (individueel) of gepersonaliseerde t-shirt (team-collectief) te winnen.

Afhaling gebeurt dan op zaterdag 22 september, tussen 10.00u en 18.00u, op de stand van HC Artemis op Sportdorp Witbos (Noorderwijk).
Enkel de besteller die met een mail het secretariaat antwoordt (vermeld je naam + aantal dozen) zal de afhaling vroegtijdig kunnen doen op zaterdag 15/09/2018 tussen 11.00u en 15.00u in Wijnhuis Vinhmm, Kerkstraat Herentals.
-> Die mail stuur je dan vóór 11/09, 22u00, aan info@hcartemis.be.
-> Slechts 1 afhaallocatie per besteller/totaal aantal bestelde dozen mogelijk!
-> Elke besteller maakt aanspraak op ontvangst van een kortingbon aangeboden door Vinhmm!

SMAKELIJK!!

07/10/2018 - HC ARTEMIS werkt sinds september 2016 het Project TTT ‘Train The Trainer’ uit. Dit houdt in dat niet alleen de actieve trainers en begeleiders maar ook spelers en ouders van spelers van HC ARTEMIS op en naast het hockeyveld geïntroduceerd kunnen worden in de technieken, spelbegeleiding en didactiek van hockey. 

Ook in het najaar 2018 bieden we de hockey-introductie in de vorm van een 16-urenpakket en erkende cursus aan alle geïnteresseerden aan. Begeleiders, ouders, spelers, actieve trainers en andere geïnteresseerden (vw: minstens 15 jaar worden in 2018) krijgen de unieke kans om de basistechnieken, de methode van spelbegeleiding en didactiek in hockey aan te leren van een gediplomeerd hockeytrainer.

Na afloop ontvangen de deelnemers het ‘Attest Aspirant-Initiator Hockey’ van de Vlaamse Trainersschool (VTS).

05/09/2018 - Bericht tav team U19G: de uitwedstrijd tegen Maasmechelen van zaterdag 8/9 wordt vervroegd naar 14u, ipv 15u. Twizzit en Bond App zijn nog niet aangepast, en vermelden voorlopig nog het oude uur. Maasmechelen geeft dit asap door @ Bond voor validatie.

Update 6/9/2018: uurwijziging is gevalideerd, dus Twizzit + App zijn aangepast.

05/09/2018 - Leden van HC Artemis kunnen via de linkernavigatiebalk (of via deze link) allerhande clubkledij bestellen in de webshop.
Deze clubkledij is niet enkel beperkt tot de wedstrijdkledij (t-shirt, broek/rok en kousen), maar bevat eveneens kledij in een andere kleur, trainingen, een waterdichte vest en broek en bv zelfs een stickzak met clublogo.

Aangezien de externe webshop de bestelling pas uitwerkt, bedrukt en uitlevert na controle van betaling is de levertijd rondom 7-10 dagen. Op dit moment zelfs iets langer, aangezien de shop bijzonder veel bestellingen te verwerken krijgt bij de opstart van het seizoen.

Zodra een item kan afgehaald worden in het ophaalpunt (dagbladhandel Guy&An, Herenthoutseweg, Herentals) krijg je van de webshop een mail toegezonden.

04/09/2018 - Het lid van HC Artemis die de meeste mattentaarten kan verkopen wint één van deze schitterende Osaka hockeysticks. Op dit moment is er al een speler die 25 dozen verkocht. Wie kan meer? De competitie is begonnen!
Bestellen via: http://www.hcartemis.be/?oid=1200&pid=34823. 

03/09/2018 - In het kader van "Maad van de Sportclub" organiseert HC Artemis opnieuw proeflessen voor starters.
Zegt hockey je wel iets maar weet je nog niet wat, kriebelt het en wil je sporten, kom dan eens een kijkje nemen bij HC Artemis. Of beter nog: schrijf je nu in voor een vrijblijvende proefles.

Proeflessen gaan door op woensdag 5/9 en 12/9, telkens van 17u30-18u30 op terrein A van Sport Vlaanderen (Bloso, binnen de atletiekpiste). Je draagt sportieve kledij, en de club zorgt voor de rest (een initiatiestick en oefenmateriaal). Na 2 lessen beslis je of je ook effectief lid wil worden van de club.

Let wel: deelname aan een proefles kan ENKEL na voorafgaande inschrijving. Dit kan via deze link.

Graag tot dan.

20/08/2018 - Het nieuwe hockeyseizoen is officieel opgestart. Enkele praktische elementen:

  • Opstart van de trainingen in de week van 20/8. Uren werden reeds op site opgenomen (zie hier).
  • Opstart van competitie op 1/9 (enkel voor U7 op 8/9). Alle wedstrijden, plaatsen en uren zijn opgenomen in Twizzit bij de teams. De uren zijn definitief t/m 1/10/18. Enkel voor U19G zijn de thuisuren nog niet definitief (alle uit-uren wel).
  • Reminder: deelnemers zomerstage krijgen vandaag een mail met praktische info
  • Reminder: inschrijven voor de BBQ kan nog, zeker DOEN: http://www.hcartemis.be/?oid=1200&pid=32438
  • Reminder: Mattentaartenverkoop staat open: http://www.hcartemis.be/?oid=1200&pid=34823
Partners Club van 100
Wedstrijdlocatie

NIEUW: adres thuiswedstrijden ARTE: Herenthoutseweg 118, 2200 Herentals.

Evenementen

© 2019, website powered by Twizzit.com